Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin: Erholung nach Crash – Steigt der Kurs auf über 100.000 Dollar?

Bitcoin

Kryptomarkedet har oplevet en fuld genopretning efter det seneste crash. Efter at Bitcoin-kursen for to uger siden faldt med 10.000 dollar på én dag og derved også gik under 50.000 dollar, handles BTC nu igen til 60.000 dollar. Dette kunne dog bare være begyndelsen. Eksperter forventer trods alt, at Bitcoin-kursen kunne stige til over 100.000 dollar inden årets udgang. Tidligere antog man dog, at stigninger sandsynligvis først vil ske i fjerde kvartal, og indtil da vil der ikke ske meget.

### 60.000-dollar mærket genindtaget

Hver 10.000-dollar mærke betragtes som særligt værdifuldt i Bitcoin, da det naturligvis har en vis psykologisk virkning. Hvis kursen falder under 70.000 dollar eller 60.000 dollar, kan det hurtigt tolkes som et signal om yderligere fald. Omvendt betragtes stigningen over en sådan værdi som bullish og giver håb om yderligere kursstigninger. I de seneste timer er Bitcoin-kursen igen steget over 60.000 dollar.

Det er vigtigt, at dette niveau kan holdes længere for at muliggøre yderligere stigninger. Generelt er markedet i øjeblikket lidt anspændt, da konflikterne mellem Iran og Israel samt mellem Rusland og Ukraine udvides, WHO advarer mod det nye MPOX-virus, og recessionsskrækken breder sig. Det er imponerende, at Bitcoin-kursen formår at holde sig på et så højt niveau under disse betingelser.

### Halveringscyklus giver håb

Én af årsagerne til, at eksperter forventede, at Bitcoin ville stige stejlere i år, er det faktum, at Bitcoin-halvering fandt sted i år. Hver fjerde år halveres hastigheden, hvormed nye Bitcoin produceres, hvilket historisk set altid har haft en positiv effekt på kursen. Dog har effekten aldrig været mærkbar øjeblikkeligt, hvilket også viser sig denne gang.

Indtil videre har det taget 160-180 dage, inden rallyet begyndte efter halveringen. Hvis dette også er tilfældet denne gang, vil der gå omkring en måned, før det stiger igen. Chancen for, at 100.000-dollar mærket nås i år, er således stadig høj. Under disse betingelser forventes de fleste altcoins også at eksplodere, hvorfor investorer for tiden i stigende grad satser på den nye Pepe Unchained ($PEPU).

### Pepe Unchained: Den store vinder i bullrun?

Pepe Unchained ($PEPU) er en ny token, hvor investorer stadig har muligheden for at være med fra starten. $PEPU-token tilbydes i øjeblikket i ICO-fasen og handles endnu ikke på kryptobørserne. Allerede på dette tidlige tidspunkt er der solgt token for næsten 10 mio. dollar, hvilket hurtigt viser det potentiale, der hviler her. Dette skyldes bl.a., at Pepe Unchained ($PEPU) bringer sin egen blockchain med sig, hvorfor det kunne være en unik mulighed.

Pepe Unchained lancerer en egen Layer 2-løsning til Ethereum, hvor transaktioner bliver hurtigere og billigere. Snart efter lanceringen kunne et helt økosystem udvikle sig, hvis også andre lancerer deres projekter på PEPU-Chain. $PEPU-token vil spille en central rolle heraf, hvorfor analytikere antager, at $PEPU har enormt potentiale og hurtigt kan stige mange gange efter lanceringen.

*Investering er spekulativ. Din kapital er i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i retsområder, hvor den beskrevne handel eller investering er forbudt, og bør kun bruges af personer og på lovlig vis. Gør din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis at bruge, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.*

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version