Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Digital Assets i Tyskland 2023: Hvordan står det til med brugen og opfattelsen af Bitcoin, Ethereum og andre digitale aktiver?

Jetzt an der größten Studie teilnehmen

Digital Assets in Deutschland 2023: En Invitation til at Deltage i Studien

I 2022 gennemførte BTC-ECHO i samarbejde med KPMG en stor undersøgelse, hvor over 2.000 personer delte deres erfaringer med digitale aktiver. Resultatet var den største undersøgelse om Bitcoin, blockchain og lignende i Tyskland.

I 2023 bygger vi videre på denne succes. I år ønsker vi igen at gennemføre undersøgelsen “Digital Assets in Deutschland”. Vores mål er at finde ud af, hvordan brugen og opfattelsen af Bitcoin, Ethereum og andre digitale aktiver egentlig er i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Din deltagelse i undersøgelsen giver os mulighed for at skabe et differentieret billede af digitale aktiver i Tyskland. Ved at dele dine erfaringer hjælper du os med at forstå dynamikken på krypto markedet bedre. Desuden kan vi gennem undersøgelsen tilbyde en værdifuld informationskilde for beslutningstagere og offentligheden.

Selvfølgelig foregår undersøgelsen helt anonymt. Resultaterne vil blive offentligt tilgængelige efterfølgende. Undersøgelsen henvender sig især til personer, der allerede har erfaring med digitale aktiver.

Deltag i Undersøgelsen

Vi opfordrer alle, der har erfaring med digitale aktiver, til at deltage i undersøgelsen “Digital Assets in Deutschland 2023”. Din deltagelse vil bidrage til at skabe større klarhed om brugen og opfattelsen af digitale aktiver i Tyskland.

Vigtig Information

Det er vigtigt at bemærke, at din deltagelse vil have indflydelse på den overordnede forståelse af digital aktiver i Tyskland. Ved at deltage kan du bidrage til at forme den fremtidige udvikling af krypto markedet.

Afsluttende Bemærkninger

Vi opfordrer alle, der er interesserede i og har erfaring med digitale aktiver, til at deltage i undersøgelsen “Digital Assets in Deutschland 2023”. Din deltagelse vil bidrage til at skabe værdifuld viden og forståelse på dette område.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version