Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin ETF godkendt: Kan kursen nå over 50.000 dollar?

Bitcoin (BTC) steht vor einem parabolischen Anstieg, Krypto-Experte prognostiziert eine Rallye

Den Bitcoin ETF er blevet godkendt. Den amerikanske børsmyndighed SEC har i går i en forvirrende proces godkendt 11 forskellige formueforvalteres ansøgninger om Bitcoin Spot ETF. Bitcoin-kursen reagerede først meget forsigtigt, men steg massivt efter nogle timer.

## Hvordan bevægede Bitcoin-kursen sig efter ETF-godkendelsen?

**Bitcoin Spot ETF’erne er officielt blevet godkendt af den amerikanske børsmyndighed SEC.** I en langvarig proces, som du kan læse om i vores livestream fra i går, kom det til en endelig godkendelse. På tirsdag opstod der på grund af en hack af SEC’s Twitter-konto en falsk melding fra SEC selv om, at ETF’erne allerede var blevet godkendt.

![Bitcoin Kurs in den letzten 24 Stunden, Quelle: TradingView](https://cnews24.ru/uploads/56b/56b09b551427bfcb4da5fe0fdbc5a93bb212491e.jpg)
Bitcoin-kursen i de sidste 24 timer, Kilde: TradingView

**Bitcoin-kursen viste først en tilbageholdende reaktion.** Årsagen var den ekstreme forvirring i timerne og minutterne efter godkendelsen. SEC’s handling virkede ekstremt amatør-agtig. Men omkring midnat steg Bitcoin-kursen derefter til 47.000 dollar.

## Hvordan går det med kryptomarkedet?

**Mens Bitcoin-kursen reagerede forholdsvis tilbageholdende, kunne de alternative mønter hurtigt stige markant.** Vi ser høje enkeltcifrede og delvist to-cifrede procentvise stigninger inden for 1 til 2 timer.

I de kommende dage kan stemningen på markedet forblive bullish. Markedet kan efter den ekstreme forvirring i de sidste 2 dage trække vejret lidt. **Men et dump nedad synes også muligt.**

## Kan Bitcoin-kursen stige til over 50.000 dollar?

**Bitcoin-kursen kan i de kommende dage opleve en markant stigning.** Hvis de første millioner institutionelle investorer strømmer ind i ETF’er, kan efterspørgslen opfylde forventningerne eller endda overstige dem.

**Så kunne vi opleve en bullrun, der bringer Bitcoin-kursen over 50.000 dollar eller endda op på 55.000 dollar. En korrektion nedad synes sandsynlig.** Kraftige stigninger er dog især mulige på mellemlang sigt, og selv det tidligere højeste niveau kan angribes i de kommende uger.

Indtrædelsen i BTC-investeringen er nu meget enkel! Bare slut dig til Bitget, afslut verificeringen af din identitet og foretag betalinger med din bank-, debet- eller kreditkort – alt sammen mens tingene forbliver sikre med krypto-tegnebøger. Mange mennesker bruger denne enkle metode til at få adgang til Bitcoin. Se vores trin-for-trin vejledning til køb af Bitcoin på Bitget!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version