Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Flere faktorer indikerer, at det nuværende makroøkonomiske miljø er gunstigt for Bitcoin (BTC), ifølge kryptoanalysevirksomheden Glassnodes medstifter.

Makroøkonomisk miljø giver mulighed for Bitcoin til at trives

En førende analytiker inden for kryptoanalyse mener, at det nuværende makroøkonomiske miljø er gunstigt for aktiver som Bitcoin (BTC) til at blomstre.

Ifølge analytikeren, der går under navnet Negentropic, vil en svækkelse af den amerikanske dollar (DXY) være gavnlig for Bitcoin.

Negentropic påpeger desuden, at NASDAQ 100 nærmer sig sit all-time high fra slutningen af 2021.

Historiske data tyder på, at Bitcoin normalt indhenter sig inden for cirka 80 dage, når NASDAQ når betydelige niveauer.

I denne proces strømmer kapital normalt ind i mere risikobetonede investeringer, når NASDAQ afkøles, før den igen stiger og fremmer Bitcoin’s opstigning.

Hvad angår Bitcoin’s lokale bund, anbefaler analytikeren at holde øje med visse prisniveauer. Han især anbefaler, at BTC holder sig over $29.300 og angriber det $29.700-mark. På den positive side kunne tilbageerobringen af $30.400 (det tidligere vendepunkt) føre til en test af modstandsområdet mellem $30.800 og $31.000.

Til trods for det observerede volumen omkring $23.000 tidligere på året, er Negentropic optimistisk, da flere faktorer understøtter Bitcoin’s opadgående bevægelse og mindsker sandsynligheden for et fald tilbage til $23.000 eller derunder.

Lige nu handles Bitcoin til $29.124, og værdien er faldet med mere end 1% i løbet af de sidste 24 timer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version