Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-ETFs står over for udfordringer, mens kryptovaluta kæmper for at nå et nyt All-Time High

Kommt jetzt der iShares Bitcoin Spot ETF von BlackRock?

Bitcoin kæmper stadig med at genvinde sit tidligere All-Time High, selv efter en imponerende opsving i de seneste 24 timer. Stigningen fra $60.000 til $68.000 har utvivlsomt genoplivet tilliden til markedet, men kryptovalutaen står stadig overfor udfordringer i sit forsøg på at nå et nyt All-Time High.

## Abflüsse erschüttern weiterhin Bitcoin-ETFs

I de seneste måneder har Bitcoin Spot ETF’er klaret sig meget godt med hensyn til tilstrømning og har slået rekorder en efter en. Dette har ført til, at udstedere som BlackRock på kort tid har samlet en stor mængde mønter, hvilket har bidraget til, at Bitcoin nåede et nyt All-Time High.

Imidlertid, da markedet har vænnet sig til, at Bitcoin Spot ETF’er er en del af daglige investeringer, er udstrømningerne begyndt at stige. Disse udstrømninger har primært påvirket Grayscale Spot Bitcoin ETF, da investorer flygter fra fonden på grund af de høje gebyrer. Det samme skete allerede i januar, hvilket førte til et markedskrasj.

De seneste dage har udstrømningerne domineret nettokapitalstrømmene. Data fra Coinglass viser, at nettomiddelstrømmene blev negative for første gang den 18. marts med $154,3 millioner, der strømmede ud af fondene. Den følgende dag, den 19. marts, forlod yderligere $326,2 millioner fondene, hvilket resulterede i en større negativ bevægelse end dagen før. Den 20. marts var nettotransaktionerne igen negative med $261,5 millioner.

Denne tendens markerer første gang siden januar, at Spot Bitcoin ETF’er har haft tre på hinanden følgende dage med udstrømninger, hvilket står i skarp kontrast til ugen før, hvor daglige indstrømninger den 12. marts nåede et nyt All-Time High på $1,04 milliarder.

### BTC-Kurs knickt unter Verkaufsdruck ein

Den salgspresset, som Bitcoin står overfor i øjeblikket, ligner det, der blev set i januar, kort efter at den amerikanske børsmyndighed (SEC) gav grønt lys til handel med Spot Bitcoin ETF’er. BTC-prisen faldt også dengang og nåede ned til $38.000.

Bitcoin-prisen var dog begyndt at komme sig, efter at udstrømningerne fra Grayscale var aftaget, hvilket gav efterspørgslen nok tid til at indhente udbuddet. Ligesom før ledes udstrømningerne af Grayscale, og så længe udstrømningerne ikke aftager, kunne BTC fortsætte med at falde.

En kursændring herfra vil dog give Bitcoin masser af spillerum. En lignende stigning, som den der blev set efter afslutningen på udstrømningerne i januar, ville bringe prisen let over $75.000, hvilket ville være et nyt All-Time High for kryptovalutaen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version