Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Halving: ChatGPT-Prognose sagt möglichen Preis von über 1 Million US-Dollar voraus

Bitcoin Halving: Aktueller Lagebericht mit neuesten ChatGPT Prognosen

Bitcoin Halving: Tidligere cykler og mulige prisudviklinger

Når man betragter de fireårige cykler i Bitcoin, bliver det hurtigt klart, at alle cykler fra de seneste tre Bitcoin-halveringer antyder et lignende mønster. Og det samme gælder for de kommende år med det næste Halving-event, der forventes at finde sted i marts eller april næste år. Selvom ChatGPT kun har adgang til historiske data før september 2021, er de tilstrækkelige til at kaste et blik på den mulige prisudvikling for Bitcoin efter eller omkring Bitcoin Halving. I fortiden har der været fire faser mellem to halveringer:

  1. Bullmarkedet
  2. Bearmarkedet
  3. Akkumulationsfasen
  4. Re-akkumulationsfasen

Efter en tidligere halveringsbegivenhed, hvor blokbelønningerne for minearbejdere i netværket halveres, har en ny all-time high (ATH) altid forekommet i bullmarkedet. Ifølge Vontobels grafik var de tidligere Bitcoin ATHs omkring $1.000, efterfulgt af omkring $11.000 og til sidst omkring $60.000 efter den sidste halvering i 2020. Disse værdier er ikke præcise og skal kun vise, at der efter hver halvering snart fulgte en ny prisrekord for Bitcoin.

ChatGPT og Bitcoin Halving: Vil BTC nå $1 million?

ChatGPT forudsiger en mulig pris på over $1 million i 2024! Et af de mulige grunde til den eksplosive prisstigning ifølge AI’en er Bitcoin Halving. Men ChatGPT er også opmærksom på betydningen af ansøgningerne om Bitcoin ETF’er i USA for Bitcoin’s videre prisudvikling. For nylig blev der vist en ticker for en BlackRock Spot Bitcoin ETF på webstedet for Depository Trust and Clearing Corporation. Selvom dette ikke betyder noget med hensyn til øgede chancer for godkendelse fra det amerikanske Securities and Exchange Commission, har det alligevel øget stemningen blandt investorer og givet Bitcoin yderligere støtte. Godkendelse af en eller flere Spot Bitcoin ETF’er af SEC har altid været en af de primære drivkræfter, som mange analytikere og eksperter har angivet som starten på et nyt bullmarked, selvom deres forudsigelser er ret forskellige.

Hvad påvirker Bitcoin’s pris?

Investorstemningen kan have en betydelig indvirkning på prisen på Bitcoin. Positive nyheder, reguleringsmæssige udviklinger og institutionel interesse har evnen til at øge priserne, mens negative nyheder eller dårlig stemning blandt investorer kan trække priserne ned for alle mulige aktiver, ikke kun Bitcoin. ChatGPT mener, at der er flere faktorer, der kan påvirke Bitcoin’s videre prisudvikling, men aktuelt anser AI’en markedets stemning som den vigtigste faktor.

En stigning til $1 million ville betyde, at BTC-prisen stiger yderligere med 2.840%, hvilket sandsynligvis vil give mange investorer store gevinster. Ud over markedets stemning ser ChatGPT også accept og anvendelsesområder for kryptokurrency som påvirkende faktorer. AI’en mener også, at teknologiske udviklinger og markedets likviditet har en varig indflydelse på priserne på handelspladserne. En af de afgørende potentielle katalysatorer er imidlertid den kommende halvering af Bitcoin. ChatGPT anerkender makroøkonomiske faktorer som Halving-eventet som en vigtig faktor. På samme måde som mange handlende og investorer er AI’en overbevist om, at knaphedseffekten kan fortsætte med at presse Bitcoin’s pris opad.

Generelt ser det ud til, at ChatGPT’s forudsigelser klart peger på en positiv prognose efter eller omkring Bitcoin Halving. Men der er også prognoser fra ChatGPT, der tegner et langt mere dystert billede og endda mener, at en Bitcoin-krak er mulig. En ChatGPT-prognose forudser f.eks. en BTC-pris på kun $10.000 i tilfælde af et Bitcoin-krak.

Alternativ, hvis der truer en Bitcoin-krak

For investorer, der er forsigtige med risikoen for et Bitcoin-krak og ikke er helt overbeviste om at investere i Bitcoin på nuværende tidspunkt, kan de være interesserede i en mining-coin som Bitcoin Minetrix. Den nye mining-coin tager investorer med ned til et cloud-mining-netværk med en startkapital på kun $10. På den måde får de mulighed for at deltage i Bitcoin-mining inden halveringen. Sådan fungerer det:

  1. Invester i pre-sales og få BTCMTX-tokens til en startpris på kun $0,0114.
  2. Tilmeld tokens til staking i smartkontrakten.
  3. Modtag mining credits, der repræsenterer beregningskraft på minedriftsserveren.
  4. Få ikke-handelbare ERC-20-tokens brændt i tokenbrænding.
  5. Modtag andel i staking-rewards og ekstra mining-rewards.
  6. Deltag i udviklingen af den native utility-token BTCMTX.
  7. Opret passiv indkomst med staking- og mining-rewards.

Konklusion: Selv ChatGPT kan ikke skabe mirakler og lave en 100% præcis kursprognose for Bitcoin-prisen. Ikke desto mindre kan der indsamles værdifulde oplysninger og få indtryk af AI’ens udtalelser. Derudover kan man bruge yPredicts AI-prognosemodeller for at være sikker på at tage alle faktorer i betragtning ved købs- eller salgsbeslutninger på kryptomarkedet. Bitcoin Minetrix maksimerer fortjenesten fra det lukrative Bitcoin-miningsforretning for investorer inden den næste halvering af mining-rewards. Investeringen starter allerede ved kun $10 i den igangværende pre-sale. Vær opmærksom på, at din kapital kan være i fare. Dette websted er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller investering er forbudt, og det bør kun anvendes af personer og på lovlig vis. Din investering er måske ikke egnet til beskyttelse af investorer i dit land eller din bopælsstat. Sørg for at undersøge grundigt. Dette websted er gratis at bruge. Vi kan muligvis modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på dette websted.

Om forfatteren:
Stefanie Herrnberger arbejder som freelanceforedragsholder og redaktør samt content creator. Hendes mange års erfaring inden for blockchain, kryptokurrency og NFT’er giver hende den perfekte baggrund for at rapportere om de seneste nyheder og udviklinger på dekentraliserede og centrale finansmarkeder. Stefanie har investeret i kryptokurrency i flere år og holder sig regelmæssigt opdateret. Hun forstår de udfordringer og muligheder, der er forbundet med at handle kryptovaluta.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version