Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Kurs stiger igen markant – Er udbruddet på vej?

Bitcoin Kurs steigt wieder an

Bitcoin Kurs: Bevægelse og mulighed for en kommende rallye

Bitcoin Kursen har i de seneste dage vist begrænset bevægelse og har ligget omkring 29.000 dollars mærket. Der har været meget lidt aktivitet på Bitcoin Kursen samt på det samlede marked. Nu er kursen imidlertid steget over 29.500 dollars, hvilket måske antyder en kommende rallye. Er kedsomheden på kryptomarkedet forbi? Lad os se nærmere på bevægelserne i Bitcoin Kursen de seneste dage.

Bitcoin Kurs bevægelse

I de seneste dage har Bitcoin Kursen ikke vist meget bevægelse og har kun penduleret omkring 29.000 dollars mærket. For mere end en uge siden faldt kursen fra 30.000 dollars til dette niveau. Det er værd at bemærke, at vi i øjeblikket har et spændende testtilbud til dig! Du kan teste vores Premium-medlemskab i den første måned for 1€/dag. Overvej at prøve det, hvis du vil være opdateret på markedet for kryptovalutaer! Du vil modtage trading-ideer og professionel trading-support i vores Premium-sektion. Derudover får du ofte tidlig adgang til information om de nyeste kryptotendenser! Vores kunder har f.eks. kunnet købe forskellige NFT’er i god tid. Hvis du gerne vil læse mere om vores testtilbud på Premium-medlemskab, kan du klikke her!

Bitcoin Kurs de sidste 5 dage

I ugevis har Bitcoin Kursen bevæget sig mellem 29.000 og 31.000 dollars. I løbet af de sidste to uger har Bitcoin stabiliseret sig i den nedre ende af dette konsolideringsområde. På grund af manglende bevægelse i Bitcoin har konsolideringsområdet været snævert. I løbet af de sidste 24 timer er BTC Kursen imidlertid steget over 29.500 dollars. Ser vi begyndelsen på en bullrun?

Bitcoin Kurs og håbet om en Bullrun

Bitcoin Kursen har i de seneste uger etableret en tydelig modstand omkring 29.000 dollars. Kursen falder næppe under denne støtte, da de fleste investorer anser BTC for undervurderet og håber på en ny bullrun. Dog har vi og andre ventet på denne bullrun i lang tid. Men Bitcoin Kursen har vedholdende befundet sig i konsolideringsområdet, efter at flere forsøg på at bryde igennem modstanden på 31.000 dollars har været mislykkede. Efter en hårdere tilgang fra den amerikanske børsmyndighed SEC over for alternative kryptovalutaer, har Bitcoin Kursen også haft svært ved at stige. Men en bullrun har længe været overmoden, og den nuværende stigning kunne være begyndelsen til dette.

Kan Bitcoin Kursen bryde igennem modstanden?

Den øvre modstand på 31.000 dollars er blevet overskredet flere gange i løbet af de sidste uger, men det store gennembrud er udeblevet. Nu kan stigningen over 29.500 dollars være et første tegn på, at Bitcoin endelig kan bryde ud af den sidelæns bevægelse. I øjeblikket er det stadig svært at sige, om Bitcoin Kursen vil starte en bullrun i de kommende dage. Men som investor skal du være opmærksom, da en bullrun efter den lange sidelæns bevægelse faktisk er eftertragtet. Vil du investere i Bitcoin? Klik HER for at købe BTC på eToro!

Lige nu har vi et spændende testtilbud til dig! Du kan teste vores Premium-medlemskab i den første måned for 1€/dag. Overvej at prøve det, hvis du vil være opdateret på markedet for kryptovalutaer! Du vil modtage trading-ideer og professionel trading-support i vores Premium-sektion. Derudover får du ofte tidlig adgang til information om de nyeste kryptotendenser! Vores kunder har f.eks. kunnet købe forskellige NFT’er i god tid. Hvis du gerne vil læse mere om vores testtilbud på Premium-medlemskab, kan du klikke her!

Empfohlene Beiträge

Exit mobile version