Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Kursen eksploderer og nærmer sig Allzeithoch – Kan det nås inden dagen er omme?

Verschwindet und erscheint erneut auf DTCC-Webseite

## Bitcoin: Hvor går kursen hen?

Bitcoin har oplevet en markant stigning og har nu nået over 67.000 US-Dollar. Med en stigning på ca. 2 % inden for de seneste 24 timer og en samlet stigning på 7,5 % i løbet af ugen, spørges der nu, om Bitcoin snart vil nå sit Allzeithoch igen.

### Positive udsigter ifølge analytikere

Analysen af Bitcoin viser en stigende optimisme blandt krypto-handlere. Nogle, som for eksempel @Vivek4real_, er endda så optimistiske, at de spekulerer i, om vi kan se et nyt Allzeithoch inden udgangen af dagen.

### Udsigt til en stærk modstand ved 68.000 US-Dollar

Ifølge en nylig rapport fra Cointelegraph står Bitcoin over for en potentiel stigning til over 70.000 US-Dollar inden den 20. oktober. Dog står den markante modstand ved 68.000 US-Dollar i vejen, hvilket kræver en solid brydning for at videreføre kursstigningen. Situationen mellem 67.000 og 68.300 US-Dollar forbliver således udfordrende, men en lukning over 68.300 US-Dollar kan være et vendepunkt.

### Stærk øgning af Open-Interest

Den stigende Open-Interest for Bitcoin-futures pejer på et øget kapitalflow på markedet. Historisk set tyder en markant stigning i Open-Interest ofte på forestående prisbevægelser, hvilket indikerer en potentiel bull-markedstendens.

### Effekten af den amerikanske præsidentvalg

Den positive udvikling for Bitcoin kan også tilskrives den kommende præsidentvalg i USA, hvor Donald Trumps chance for genvalg er steget. Markedsanalytikere vurderer, at en sejr for Trump endnu ikke er fuldt indregnet i Bitcoin’s kurs og kan medføre en ny vurdering af markedet, da Trump generelt har været mere positiv over for kryptovalutaer end Kamala Harris, hans demokratiske modkandidat.

I det store hele er der positive tendenser for Bitcoin, som kan styrkes yderligere af politiske begivenheder og tekniske faktorer på markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version