BitcoinKrypto News

Bitcoin-Kursen eksploderer og nærmer sig Allzeithoch – Kan det nås inden dagen er omme?

Bitcoin: Hvor går kursen hen?

Bitcoin har oplevet en markant stigning og har nu nået over 67.000 US-Dollar. Med en stigning på ca. 2 % inden for de seneste 24 timer og en samlet stigning på 7,5 % i løbet af ugen, spørges der nu, om Bitcoin snart vil nå sit Allzeithoch igen.

Positive udsigter ifølge analytikere

Analysen af Bitcoin viser en stigende optimisme blandt krypto-handlere. Nogle, som for eksempel @Vivek4real_, er endda så optimistiske, at de spekulerer i, om vi kan se et nyt Allzeithoch inden udgangen af dagen.

Udsigt til en stærk modstand ved 68.000 US-Dollar

Ifølge en nylig rapport fra Cointelegraph står Bitcoin over for en potentiel stigning til over 70.000 US-Dollar inden den 20. oktober. Dog står den markante modstand ved 68.000 US-Dollar i vejen, hvilket kræver en solid brydning for at videreføre kursstigningen. Situationen mellem 67.000 og 68.300 US-Dollar forbliver således udfordrende, men en lukning over 68.300 US-Dollar kan være et vendepunkt.

Stærk øgning af Open-Interest

Den stigende Open-Interest for Bitcoin-futures pejer på et øget kapitalflow på markedet. Historisk set tyder en markant stigning i Open-Interest ofte på forestående prisbevægelser, hvilket indikerer en potentiel bull-markedstendens.

Effekten af den amerikanske præsidentvalg

Den positive udvikling for Bitcoin kan også tilskrives den kommende præsidentvalg i USA, hvor Donald Trumps chance for genvalg er steget. Markedsanalytikere vurderer, at en sejr for Trump endnu ikke er fuldt indregnet i Bitcoin’s kurs og kan medføre en ny vurdering af markedet, da Trump generelt har været mere positiv over for kryptovalutaer end Kamala Harris, hans demokratiske modkandidat.

Top  Bitcoin-ETFs erobrer markedet: Fra traditionelle finansaktiver til digital valuta?

I det store hele er der positive tendenser for Bitcoin, som kan styrkes yderligere af politiske begivenheder og tekniske faktorer på markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button