Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin når nyt All Time High mod euroen og fortsætter sit historiske vækstmulighed

Saylor's Stand as BTC Dips Amid Fed Shift

Bitcoin når nyt all-time high mod euroen

Bitcoin har for nylig nået en bemærkelsesværdig milepæl ved at nå sit hidtil højeste niveau mod euroen. Kryptovalutaen steg til en flerårig højde på 65.000 dollars og markerede dermed en vigtig psykologisk grænse. Denne vækst i værdi over for euroen, der nåede en høj på 60.393 euro den 4. marts kl. 8:30 UTC, repræsenterer en imponerende stigning på 5 % fra det intradaglige lav på 57.521 euro.

Bitcoin fortsætter sit historiske vækstforløb

Ifølge de seneste data handles BTC til 59.981 euro, hvilket svarer til en imponerende stigning på 56 % siden begyndelsen af året. Dette seneste resultat er en del af en bredere trend, hvor BTC gradvist har nået nye højder mod forskellige fiat-valutaer i løbet af 2024. Bemærkelsesværdigt er det, at BTC også nåede en historisk milepæl over for den kinesiske yuan (CNY), verdens største fiat-valuta målt på markedsværdi.

Brancheneksperter som Sam Wouters, marketingchef hos River Intelligence, betragter den mexicanske peso som et af de mest ambitiøse mål, som Bitcoin skal erobre. I øjeblikket handles Bitcoin til 1,1 millioner pesos, hvilket svarer til et fald på ca. 24 % fra sit tidligere højdepunkt på ca. 1,4 millioner pesos i november 2021.

Denne stigning i værdien af Bitcoin over for flere fiat-valutaer kan tilskrives dens øgede interesse efter lanceringen af Spot-Bitcoin-Exchange-Traded-Funds (ETF’er) i USA den 11. januar 2024. Med 340.000 BTC pr. 1. marts, eksklusive betydelige BTC-salg gennem Grayscale Bitcoin Trust ETF.

Alt i alt bekræfter Bitcoins nye all-time highs over for forskellige fiat-valutaer dens voksende betydning og accept i den globale finansverden. Mens kryptovalutaen fortsætter med at bryde barrierer og udfordre konventionelle værdier, bliver den nøje overvåget af investorer og entusiaster over hele verden.

Exit mobile version