Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Preisrückgang: Drei entscheidende Faktoren, die den Markt beeinflussen

Bitcoin bei 34.000 $ ist wahrscheinlich der beste Kauf, den du im Moment tätigen kannst

Bitcoin-prisen falder under $39.000: Tre faktorer, der påvirker markedet

Der Bitcoin-prisen er faldet under den laveste værdi siden den 2. december og ligger nu under 39.000 dollar. Dette fald skyldes flere hovedfaktorer, der sammen har påvirket markedets nuværende stemning og prisudvikling.

### Salgspresset påvirkes af GBTC-abflüsse fra Grayscale

Markedet er blevet kraftigt påvirket af de vedvarende abflüsse fra Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). Bloomberg-analytiker James Seyffart kommenterede alvoren af situationen ved at udtale, at GBTC i dag oplevede et abflüsse på over 640 millioner dollars. Abflüssene aftager ikke – de vokser. Dette er det hidtil største abflüsse for GBTC, med et samlet beløb på 3,45 milliarder dollars.

### Futures- og Optionsmarkederne bliver kølige

En væsentlig årsag til Bitcoin-prisens bevægelse under 39.500 dollars er den kølige aktivitet på både termin- og optionsmarkederne. Det åbne interesse for CME Bitcoin futures har oplevet en markant nedgang og tabt over 1,64 milliarder dollars efter godkendelsen af Spot-BTC ETF’er.

### Stimmungswandel – Rufe nach 35.000 US-Dollar werden lauter

En tredje afgørende faktor, der påvirker Bitcoin-prisens fald under 39.500 dollars, er en bemærkelsesværdig ændring i markedsstemningen, som understreger behovet for en korrektion efter en længere periode med stigning. Charles Edwards, grundlæggeren af Capriole Investments, forklarede den nuværende markedsposition og pegede på uundgåeligheden af tilbagevenden til volatilitet.

### Konklusion

På trods af de aktuelle udfordringer for Bitcoin-markedet er det vigtigt at bemærke, at markedet stadig oplever en balance mellem bjørne og tyre, på trods af tilstedeværelsen af panikordrer. Den aktuelle prisjustering kan ses som en sund og overfaldt tilpasning, selvom den har udløst panikfølelser blandt handlere og investorer. Markedets stemning har vendt sig negativt, især da Bitcoin har oplevet et fald på -20 %, delvist som følge af Grayscale-tilbudsoverkapacitet.

Ved trykningstidspunktet blev BTC handlet til 39.219 dollars.

Bemærk, at ovenstående oplysninger leveres af NewsBTC udelukkende til uddannelsesmæssige formål og udgør ikke NewsBTC’s holdning til, hvorvidt investeringer skal købes, sælges eller beholdes, og investeringer indebærer selvfølgelig risici. Vi anbefaler at udføre din egen forskning, før du træffer investeringsbeslutninger.

Enden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version