Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Wale akkumulieren weitere Coins: Bedeuten zunehmende Investitionen von Großanlegern das Ende der BTC-Rallye?

Krypto News: Bitcoin Wale akkumulieren, während Retail-Investitionen zurückgehen

I en tid med stigende interesse for kryptomarkedet øjnes der interessante tendenser. Mens Bitcoin-hvalerne fortsat øger deres beholdninger, viser småinvestorer en tilbagegang i deres investeringer. Dette rejser spørgsmålet om, hvor langt Pre-Halving-Rallyen kan drive Bitcoin-kursen.

## Bitcoin Wale akkumulerer stadig flere mønter

Ifølge udtalelser fra Santiment har Bitcoin-adresser, der ejer mellem 1.000 og 10.000 mønter, spillet en afgørende rolle i den seneste prisstigning. I løbet af 2024 har disse Wale akkumuleret $12,85 milliarder dollars, modsat den mindre gruppe, der ejer 100 til 1.000 BTC og har afgjort sig af $7,89 milliarder dollars.

Interessant nok er disse Wale ikke nødvendigvis institutionelle investorer. I de sidste fem dage er der registreret den højeste transaktionsværdi på over $100.000 siden juni 2022. Hvis den aktuelle akkumulation fortsætter, og efterspørgslen efter ETF’er stiger, kan en pris på over $52.000 forventes. En stigning til $55.000 virker som en realistisk mulighed under disse omstændigheder.

## Retail-Investorer trækker sig tilbage

På trods af væksten i Bitcoin-prisen i denne uge, forbliver deltagelsen af småinvestorer på et lavt niveau. Denne stigning i prisen er primært drevet af institutionel efterspørgsel.

## Bedeutung dieser Entwicklungen für den Kurs von Bitcoin

Den nylige akkumulering af Bitcoin af Wale og det faldende engagement af småinvestorer rejser spørgsmål om, hvordan disse tendenser kan påvirke Bitcoin-kursen. En analyse af 4-timers diagrammet viser, at rallyet nu ser ud til at være på vej til at stoppe. Bitcoin står i øjeblikket i 51.750 dollars, og har allerede flere gange fejlet i at bryde gennem $52.000 mærket. Hvis BTC kan holde sig nær $52.000, øges chancerne for at bryde gennem modstanden.

Wale viser også interesse i alternative kryptoprojekter som Meme Kombat.

## Wale investieren aktuell auch in alternative Kryptoprojekte wie Meme Kombat

Senest blev interessen for Meme Kombat understreget af en bemærkelsesværdig investering på $83.000 i MK-token.

Husk, risikoen ved enhver handel er til stede, og indholdet på webstedet er kun til informationsformål og udgør ikke en købs- eller salgsanbefaling.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version