Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitget veröffentlicht monatliches Update zur Proof-of-Reserves: Wachstum bei Bitcoin, Ethereum, USDT und USDC im August 2024

Bitget erhöht seine Proof-of-Reserves für August: Höhere

Bitget offentliggør PoR-opdatering

Bitget, en førende kryptobørs og Web3-selskab, har frigivet deres månedlige PoR-opdatering for at sikre gennemsigtighed vedrørende reservelagrene af Bitcoin, Ethereum, USDT og USDC. Denne opdatering viser både væksten i brugeraktiver og platformens reservelagre.

## Vækst i august 2024

I august 2024 viste Bitgets PoR-data en betydelig positiv udvikling. Brugeraktiver i Ethereum steg med 22%, hvilket er det højeste vækstniveau for ETH i år. BTC-aktiver fortsatte med at stige med 6%, mens USDC viste en solid præstation i starten af perioden.

## Aktuelle reservelagre

Bitgets samlede reservelagre ligger på imponerende 176% i august 2024, hvilket er en stigning fra 167% i juli. De aktuelle reservelagre for de vigtigste aktiver er som følger:
– BTC: Reservelagre på 291%
– USDT: Reservelagre på 121%
– ETH: Reservelagre på 152%
– USDC: Reservelagre på 567%

## Styrkelse af reservelagre

Bitgets reservelagre i alle vigtige aktiver blev styrket i august. Brugeraktiver i BTC og ETH voksede, og BTC-reservelagrene steg til 291%. Reservelagrene for USDT og USDC forbedrede sig markant til henholdsvis 121% og 567%.

## Vækst i brugeraktiver

Fra januar til august 2024 har Bitget observeret betydelig vækst i brugeraktiver i alle vigtige kryptovalutaer. ETH førte an med en imponerende stigning på 200,88%, mens BTC-aktiver også viste robust vækst på 96,55%. USDT og USDC steg med henholdsvis 69,89% og 30,17%.

## Sikkerhed og beskyttelse

Bitget viser deres forpligtelse til at overholde en højere end branchestandard 100% reservelagringsrate, hvilket effektivt sikrer brugeraktiverne. Platformen beskytter også brugerne med en beskyttelsesfond på over 400 millioner USD, der giver ekstra modstandskraft mod cybersikkerhedstrusler.

Bitgets PoR-opdatering demonstrerer deres fokus på gennemsigtighed, sikkerhed og brugerbeskyttelse for at skabe tillid og pålidelighed på kryptobørserne.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version