BitcoinEthereumKrypto News

Bitget veröffentlicht monatliches Update zur Proof-of-Reserves: Wachstum bei Bitcoin, Ethereum, USDT und USDC im August 2024

Bitget offentliggør PoR-opdatering

Bitget, en førende kryptobørs og Web3-selskab, har frigivet deres månedlige PoR-opdatering for at sikre gennemsigtighed vedrørende reservelagrene af Bitcoin, Ethereum, USDT og USDC. Denne opdatering viser både væksten i brugeraktiver og platformens reservelagre.

Vækst i august 2024

I august 2024 viste Bitgets PoR-data en betydelig positiv udvikling. Brugeraktiver i Ethereum steg med 22%, hvilket er det højeste vækstniveau for ETH i år. BTC-aktiver fortsatte med at stige med 6%, mens USDC viste en solid præstation i starten af perioden.

Aktuelle reservelagre

Bitgets samlede reservelagre ligger på imponerende 176% i august 2024, hvilket er en stigning fra 167% i juli. De aktuelle reservelagre for de vigtigste aktiver er som følger:

  • BTC: Reservelagre på 291%
  • USDT: Reservelagre på 121%
  • ETH: Reservelagre på 152%
  • USDC: Reservelagre på 567%

Styrkelse af reservelagre

Bitgets reservelagre i alle vigtige aktiver blev styrket i august. Brugeraktiver i BTC og ETH voksede, og BTC-reservelagrene steg til 291%. Reservelagrene for USDT og USDC forbedrede sig markant til henholdsvis 121% og 567%.

Vækst i brugeraktiver

Fra januar til august 2024 har Bitget observeret betydelig vækst i brugeraktiver i alle vigtige kryptovalutaer. ETH førte an med en imponerende stigning på 200,88%, mens BTC-aktiver også viste robust vækst på 96,55%. USDT og USDC steg med henholdsvis 69,89% og 30,17%.

Sikkerhed og beskyttelse

Bitget viser deres forpligtelse til at overholde en højere end branchestandard 100% reservelagringsrate, hvilket effektivt sikrer brugeraktiverne. Platformen beskytter også brugerne med en beskyttelsesfond på over 400 millioner USD, der giver ekstra modstandskraft mod cybersikkerhedstrusler.

Bitgets PoR-opdatering demonstrerer deres fokus på gennemsigtighed, sikkerhed og brugerbeskyttelse for at skabe tillid og pålidelighed på kryptobørserne.

Top  XRP stiger: Analytikere forudsiger stærk prisudvikling - Hvad venter for kryptomøntens fremtid?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button