Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bone ShibaSwap oplever prisfald på grund af aftagende hype omkring meme-coin

Bone ShibaSwap (BONE) falder, mens Shibarium-Mainnet lanceres

Den populære meme-coin Bone ShibaSwap (BONE) har oplevet en nedgang på over 10 % i de seneste to dage, da det seneste hype omkring denne kryptovaluta begyndte at aftage. I dag handles BONE-token til en pris på 1,49 dollars.

I sidste uge nåede prisen på Bone ShibaSwap en højde på 1,8126 dollars. Prisen på Shiba Inu (SHIB), en kryptovaluta inden for samme økosystem, er faldet med cirka 1,5 % inden for de seneste 24 timer, men er steget med 14 % på ugebasis.

Geht Shibarium live denne uge?

Bone ShibaSwap har i de seneste to måneder været en af de bedst præsterende digitale valutaer. Den er steget med over 120 % sammenlignet med det laveste niveau i maj i år. Denne præstation har overgået nogle af de bedste kryptovalutaer som Dogecoin og Cardano.

Den vigtigste katalysator for BONE-prisen er den kommende lancering af Shibarium-Mainnet. Shibarium er et Layer-2 (L2) blockchain-netværk, der forventes at øge hastigheden inden for ShibaSwap-økosystemet betydeligt og samtidig reducere transaktionsomkostninger.

Der er dog stadig ingen klarhed over, hvornår Shibarium-Mainnet faktisk vil blive lanceret. Nogle kryptoanalytikere tror, at det kan ske allerede denne uge. For eksempel blev en sådan meddelelse offentliggjort på den officielle Twitter-konto for kryptobørsen KuCoin, men der er endnu ingen officiel bekræftelse på dette.

For at præcisere: Selvom opgraderingen af Shibarium-Mainnet er en god ting, er det ingen garanti for, at priserne på Bone ShibaSwap eller Shiba Inu vil stige efter lanceringen. I stedet kan det modsatte ske, hvilket kendes som “Buy the rumour, sell the news” blandt handlere.

Det er nemlig ofte tilfældet, at priserne stiger forventningsfuldt op til en begivenhed, men falder igen, når begivenheden finder sted. Et godt eksempel på dette er den seneste rally for Litecoin, da kryptohandlere ventede på halveringen. Mange af dem blev bittert skuffede, da Litecoin-prisen faldt med næsten 15 % inden for den sidste måned.

Bone ShibaSwap kursprognose

Prisdiagrammet viser, at Bone ShibaSeap har været i en stærk opadgående trend i de seneste måneder. Prisen på denne meme-coin er steget fra 0,6605 dollars i juni til en top på 1,822 dollars. På det seneste har kryptovalutaen dog tabt fart, og prisen er faldet med over 20 %. Det betyder, at BONE er gået over til en bearish markedstilstand.

Den nuværende kurs for BONE ligger stadig over den 50-dages eksponentielle glidende gennemsnitspris (EMA), hvilket er et positivt tegn. Dog faldt den under den 25-dages EMA-linje samt supporten på 1,4910 dollars, der var den højeste pris den 8. juli.

Derfor forventer jeg, at der kan være en vis prisvolatilitet i vente, hvis Shibarium-Mainnet faktisk lanceres denne uge. På lang sigt forventer jeg, at token vil stabilisere sig omkring en pris på cirka 1 dollar.

Exit mobile version