Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Boom i interesse for at købe Bitcoin i Storbritannien under krypto-rallye

„Bitcoin kaufen“ – Suchanfragen zu BTC schießen weltweit in die Höhe

Bitcoin kaufen – Populariteten er i kraftig stigning

Bitcoin er igen i fokus for investorer og kryptoentusiaster over hele verden. Google-søgninger efter “Bitcoin kaufen” (købe Bitcoin) er steget markant i de seneste uger, og antallet af søgeresultater i Storbritannien er steget med mere end 800% på bare en uge.

Ifølge en analyse foretaget af Cryptogambling.tv steg antallet af søgninger efter “køb Bitcoin” i Storbritannien med imponerende 826% på kun syv dage. Denne bemærkelsesværdige stigning i søgningen efter “Bitcoin kaufen” i Storbritannien afspejler den voksende interesse og potentielle indvirkning, traditionelle finansinstitutioners engagement kan have på den digitale aktiver-verden.

Stærk interesse globalt

Mens brugere i Storbritannien topper listen, er der også sket en betydelig stigning i søgninger efter køb af Bitcoin blandt internetbrugere over hele verden. Ifølge data fra Google Trends er antallet af søgninger fra brugere i USA med spørgsmålet “Skal jeg købe Bitcoin nu?” steget med mere end 250%. Nicheområder som “Kan jeg købe Bitcoin hos Fidelity?” oplevede en stigning på over 3.100% i søgninger i den sidste uge.

Yderligere søgninger som “Er det det rigtige tidspunkt at købe Bitcoin?” oplevede også en global stigning på 110% i den seneste uge. Til sammenligning er søgninger efter “BlackRock Bitcoin ETF” steget med 250%, hvilket viser en bredere interesse for information om BlackRocks børsnoterede Bitcoin-spotfond (ETF), der stadig afventer godkendelse.

Bitcoin-prisstigning fremkalder spænding

Den pludselige stigning i interesse kommer samtidig med en dramatisk stigning i Bitcoin-prisen i de sidste to uger. Bitcoin nåede kortvarigt en værdi på $35.000 den 24. oktober – den højeste værdi siden maj 2022.

Denne spænding ser ud til at være tæt knyttet til forhåbningerne om en kommende godkendelse af en Bitcoin ETF, som mange eksperter mener vil udløse en ny bølge af køb fra institutioner.

Eric Balchunas og James Seyffart, førende ETF-analytikere, vurderer, at sandsynligheden for godkendelse inden den 10. januar 2024 er 90%.

Ved deadline for denne artikel er Bitcoin steget med over 27% i løbet af de sidste to uger, ifølge handelsdata fra TradingView.

Artiklen er baseret på oplysninger fra Cryptogambling.tv og Google Trends og reflekterer den nuværende situation på Bitcoin-markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version