Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

BTC20: Den alternative ERC-20 token, der kan revolutionere kryptomarkedet i august

Pepe Coin stiger med 9% sammen med markedets opadgående trend

Prisen på Pepe Coin (PEPE) er steget med cirka 9% i takt med den generelle opadgående tendens på det kryptocurrency-markedet tirsdag.

Pepe Coin er verdens tredjestørste meme-coin efter markedsværdi og blev lanceret tilbage i maj. Den handles nu til omkring $0,0000012, hvilket er en stigning på over 12% fra de fler måneders lave niveauer, den ramte mandag omkring $0,00000107.

Optimisme omkring sandsynligheden for, at spot bitcoin ETF’er vil blive godkendt inden begyndelsen af 2024, samt PayPals beslutning om at oprette sin egen stablecoin og faldet i globale obligationsrenter efter svage kinesiske handelsdata, tilskrives alle som bidragende faktorer til den positive stemning på markedet.

Bitcoin (BTC) er ved at nærme sig en gen-test af $30.000, mens Ether (ETH) forsøger at komme tilbage mod $1.900.

Pepe Coin-bulls vil nu have øje på en gen-test af støtte-vendt-modstand i området $0,00000145, da PEPE tilsyneladende er brudt ud nord for en bearish trendkanal, hvor også de 50 og 100DMAs befinder sig.

Dette kan betyde hurtige og nemme gevinster på omkring 20% fra de nuværende niveauer.

Mens udsigten til Pepe Coin har forbedret sig denne tirsdag, bygger spændingen sig op omkring en alternativ ERC-20-token, der kunne tage kryptomarkedet med storm i august.

Lad os se nærmere på BTC20, der lancerer sit meget lovpriste staking-program om mindre end 24 timer og er klar til lancering på decentraliserede børser baseret på Ethereum dagen efter torsdag.

Her er hvorfor BTC20 kan eksplodere i august

Pepe Coin tog kryptoverdenen med storm i maj.

Augusts store hit kan være en ny ERC-20-token kaldet BTC20.

BTC20, der markedsfører sig som en anden chance for at komme ind på bitcoin tilbage, da det kostede $1 tilbage i 2011 samt en bedre version af det originale bitcoin, solgte for over $6,05 millioner i en presale på under to uger sidste uge.

BTC20 skal lanceres på Ethereum-baserede DEXs den 10. august kl. 1500 UTC og kan få en eksplosiv start på livet, grundet ophobet efterspørgsel og frygt for at gå glip af noget (FOMO), der har bygget sig op, siden tokenens presale sluttede sidste uge.

Hvad der sætter BTC20 over det originale bitcoin er, at det eksisterer på den hurtigere og mere miljøvenlige Ethereum blockchain, som også er hjertet i verdenen af decentral finans (DeFi), hvilket er et centralt salgsargument.

Det giver også sine investorer en spændende passiv indkomstmulighed, hvis de vælger at stake deres mønter.

Ifølge et tweet fra den officielle BTC20 Twitter-konto kunne disse afkast teoretisk set nå op i flere hundrede procent om året, alt efter størrelsen af BTC20-staking-poolen.

For dem, der nåede at få fat i BTC20 presale, vil staking blive tilgængelig den 9. august kl. 1500 UTC.

Forvent at en stor del af udbuddet bliver bundet til staking på grund af de imponerende afkast.

Denne incitament til at holde fast i mønterne bør mindske udbuddet, når BTC20 lanceres på børserne den følgende dag, hvilket kan hjælpe token med at stige i pris.

Med en aktuel markedsværdi på kun cirka $6 millioner er der masser af plads til, at BTC20 kan eksplodere opad.

Gevinster på 10 gange eller mere bør ikke udelukkes.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovaluta er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan tabe hele din kapital.

Exit mobile version