Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Cardano Kurs stößt auf kritischen Fibonacci Widerstand: Bären übernehmen das Ruder?

ADA Chart Analyse BeInCrypto

## Oversigt
Cardano-kursen har i løbet af de seneste ni dage oplevet en markant stigning og har nået det kritiske Fibonacci-modstandsniveau. Spørgsmålet er nu, om Cardano vil støde på bjørneagtig afvisning på dette niveau.

I den seneste ADA-kursprognose antydede vi, at kursen muligvis ville stige kraftigt for at nå den gyldne ratio på omkring 0,44 USD. Faktisk er dette præcis, hvad der er sket i løbet af de sidste syv dage.

## Cardano-kursen er steget med ca. 25%
Siden den seneste ADA-kursprognose er kursen steget med cirka 25% og har dermed nået det kritiske gyldne ratio-modstandsniveau på cirka 0,44 USD. Her ser det ud til, at Cardano i første omgang vil støde på bjørneagtig afvisning.

Dette kan indikere, at Cardano vil initiere en korrekturbevægelse mod det 50-dages EMA på cirka 0,415 USD, da MACD-histogrammet begynder at dykke lavere i dag.

MACD-linjerne krydser stadig bullish, mens RSI viser neutralitet. EMAs viser dog et dødskryds, hvilket bekræfter en bjørnemarkeds tendens på kort til mellemlang sigt.

## Im 4-timers diagram af Cardano tegner der sig en bjørnemarket divergens
I 4-timers diagrammet har EMAs dannet et gyldent kryds, hvilket bekræfter en kortsigtet bullish trend. Dog har MACD-linjerne krydset bearish, og MACD-histogrammet falder i en bearish retning.

RSI viser en bearish divergens, hvilket antyder, at Cardano nu kan initiere en korrekturbevægelse. De næste Fibonacci-supportniveauer venter ved cirka 0,4 USD og cirka 0,365 USD.

## Cardano-kursen kunne stige med ca. 35% sidste uge
Sidste uge steg ADA-kursen med cirka 35%. Dette afspejles også i, at MACD-histogrammet har været bullish højere siden sidste uge. MACD-linjerne er dog bearish krydset, mens RSI viser neutralitet.

Derudover har EMAs dannet et dødskryds, hvilket bekræfter en bearish trend på mellemlang sigt.

## Siden marts er Cardano-kursen faldet med ca. 61%
Samlet set har ADA-kursen været i en stærk korrekturbølge i flere måneder. Siden marts er ADA-prisen faldet med cirka 61%.

MACD-histogrammet har vist en vedvarende nedadgående tendens i månedsvis, og det kan indikere, at MACD-linjerne snart vil krydse bearish på månedsdiagrammet. RSI bevæger sig sidelæns i et neutralt område.

## Mod Bitcoin viser MACD nu bullish signaler
Også mod Bitcoin oplevede ADA-kursen en markant stigning sidste uge, hvor den steg med cirka 25,4%.

Dette har resulteret i, at MACD-linjerne nu er bullish krydset i ugegrafikken, og MACD-histogrammet stiger bullish, samtidig med at RSI viser neutralitet.

Dog befinder Cardano sig stadig i en massiv nedadgående bevægelse i en større sammenhæng.

*Haftungsausschluss: Denne artikel er kun til informationsformål og bør ikke betragtes som finansiel eller investeringsrådgivning.*

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version