BitcoinCardanoKrypto News

Cardano Kurs stößt auf kritischen Fibonacci Widerstand: Bären übernehmen das Ruder?

Oversigt

Cardano-kursen har i løbet af de seneste ni dage oplevet en markant stigning og har nået det kritiske Fibonacci-modstandsniveau. Spørgsmålet er nu, om Cardano vil støde på bjørneagtig afvisning på dette niveau.

I den seneste ADA-kursprognose antydede vi, at kursen muligvis ville stige kraftigt for at nå den gyldne ratio på omkring 0,44 USD. Faktisk er dette præcis, hvad der er sket i løbet af de sidste syv dage.

Cardano-kursen er steget med ca. 25%

Siden den seneste ADA-kursprognose er kursen steget med cirka 25% og har dermed nået det kritiske gyldne ratio-modstandsniveau på cirka 0,44 USD. Her ser det ud til, at Cardano i første omgang vil støde på bjørneagtig afvisning.

Dette kan indikere, at Cardano vil initiere en korrekturbevægelse mod det 50-dages EMA på cirka 0,415 USD, da MACD-histogrammet begynder at dykke lavere i dag.

MACD-linjerne krydser stadig bullish, mens RSI viser neutralitet. EMAs viser dog et dødskryds, hvilket bekræfter en bjørnemarkeds tendens på kort til mellemlang sigt.

Im 4-timers diagram af Cardano tegner der sig en bjørnemarket divergens

I 4-timers diagrammet har EMAs dannet et gyldent kryds, hvilket bekræfter en kortsigtet bullish trend. Dog har MACD-linjerne krydset bearish, og MACD-histogrammet falder i en bearish retning.

RSI viser en bearish divergens, hvilket antyder, at Cardano nu kan initiere en korrekturbevægelse. De næste Fibonacci-supportniveauer venter ved cirka 0,4 USD og cirka 0,365 USD.

Top  Krypto-Experte advarer om stort crash i november - læs mere her!

Cardano-kursen kunne stige med ca. 35% sidste uge

Sidste uge steg ADA-kursen med cirka 35%. Dette afspejles også i, at MACD-histogrammet har været bullish højere siden sidste uge. MACD-linjerne er dog bearish krydset, mens RSI viser neutralitet.

Derudover har EMAs dannet et dødskryds, hvilket bekræfter en bearish trend på mellemlang sigt.

Siden marts er Cardano-kursen faldet med ca. 61%

Samlet set har ADA-kursen været i en stærk korrekturbølge i flere måneder. Siden marts er ADA-prisen faldet med cirka 61%.

MACD-histogrammet har vist en vedvarende nedadgående tendens i månedsvis, og det kan indikere, at MACD-linjerne snart vil krydse bearish på månedsdiagrammet. RSI bevæger sig sidelæns i et neutralt område.

Mod Bitcoin viser MACD nu bullish signaler

Også mod Bitcoin oplevede ADA-kursen en markant stigning sidste uge, hvor den steg med cirka 25,4%.

Dette har resulteret i, at MACD-linjerne nu er bullish krydset i ugegrafikken, og MACD-histogrammet stiger bullish, samtidig med at RSI viser neutralitet.

Dog befinder Cardano sig stadig i en massiv nedadgående bevægelse i en større sammenhæng.

Haftungsausschluss: Denne artikel er kun til informationsformål og bør ikke betragtes som finansiel eller investeringsrådgivning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button