Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Crypto exchange Binance files motion to dismiss CFTC lawsuit, Exchange.art integrates with Ethereum, UK watchdog examines Worldcoin, Rain becomes first licensed retail exchange in UAE, Pocket Network approves $1.4 million budget for vital projects, Phantom Galaxies integrates Chainlink VRF on Polygon, Finery Markets appoints new Director of Strategic Partnerships.

Legal news

Crypto exchange Binance har til hensigt at bede retten om at afvise en søgsmål indgivet af den amerikanske Commodity Futures Trading Commission (CFTC) i marts i år. I en indgivelse til en distriktsret i Illinois sagde flere Binance-enheder, CEO Changpeng Zhao og tidligere Chief Compliance Officer Samuel Lim, at de planlægger at indgive to separate begæringer om afvisning af den nylige CFTC-klage. “De udenlandske Binance-enheder og Zhao har til hensigt at indgive en fælles begæring om afvisning af klagen. Lim har til hensigt at indgive en separat begæring om afvisning af klagen og deltage i dele af den, der indgives af de udenlandske Binance-enheder og Zhao,” hedder det i indgivelsen.

Blockchain news

Exchange.art, en markedsplads for kunst på Solana, vil integrere med Ethereum-blockchainen den 1. august. Den strategiske tværkæde-integration lanceres med over 80 Ethereum-kuraterede skabere, herunder Amber Vittoria og Patrick Amadon, ifølge en pressemeddelelse. Integrationen muliggør også en mere bekvem tilgang for skaberne, der giver dem mulighed for at “tilbyde tjenester til Solana- og Ethereum-samlere for at drage fordel af øget synlighed og øgede indtægter uden ekstra indsats.”

Regulation news

Den britiske datatilsynsmyndighed, Information Commissions Office (ICO), vil undersøge Worldcoin, som er et projekt af OpenAI CEO Sam Altman. En talsmand for Information Commissioner’s Office udtalte til CoinDesk: “Vi bemærker lanceringen af Worldcoin i Storbritannien og vil foretage yderligere undersøgelser. Organisationer skal have et klart retligt grundlag for at behandle personoplysninger.” En talsmand for Worldcoin Foundation sagde, at de overholder strenge privatlivsretningslinjer og “fortsat vurderer lokale love og regler for at sikre overholdelse.”

Crypto exchange Rain har fået en licens til at drive mæglervirksomhed og varetage aktiver for sine kunder i De Forenede Arabiske Emirater (UAE). CEO og medstifter Joseph Dallago tweeted, at dette er “de første licenserede detailbørser” i landet. Han tilføjede, at dette har været en femårig indsats, da virksomheden ansøgte om licens i 2018. “Indbyggere i UAE vil nu kunne finansiere deres konti på få minutter takket være et partnerskab med en lokal UAE-bank,” sagde Dallago.

DeFi news

Decentralized infrastructure protocol Pocket Network annoncerede, at dets decentraliserede autonome organisation (DAO) har godkendt et budget på 1,4 millioner dollars til projekter, der er “vigtige for dets mission om at give udviklere pålidelig, performant og omkostningseffektiv fjernprocedurekald (RPC) adgang til blockchains.” Ifølge en pressemeddelelse inkluderer budgettet over 500.000 dollars i tilskud samt en andel på 80% af fremtidig DAO-indtægt, der er tilgængelig for samfundsaktører, der arbejder på DAO’s vigtigste projekter, såsom gateway-verse, en ERC20-indpakket token, og Pocket Networks kommende fuldt udrullede protokolopgradering.

Gaming news

Phantom Galaxies, en åben verden mech shooter ARPG, har integreret Chainlink Verifiable Random Function (VRF) på Polygon mainnet. Blowfish Studios, et datterselskab af Animoca Brands, udtalte: “Ved at integrere det førende decentrale Oracle-netværk har vi nu adgang til en manipulationssikker og verificerbar kilde til tilfældighed, der er nødvendig for at randomisere planetegenskaber ved prægning.” Dette skaber en mere spændende og gennemsigtig brugeroplevelse, da brugerne har bevislige garantier for, at tilfældigheden, der ligger til grund for generering af Planet NFT’er (en spilaktiv med karakteristiske i-spilsegenskaber og nytte), er beviseligt retfærdig og manipulationssikker.

Career news

OTC handelsløsningsudbyder for digitale aktiver, Finery Markets, annoncerede udnævnelsen af Tom Gould som virksomhedens nye direktør for strategiske partnerskaber som en del af dens bestræbelser på at opbygge virksomhedens seniorledelsesteam, ifølge pressemeddelelsen. Gould har over 25 års erfaring inden for finansbranchen. Han har tidligere været Head of North American Sales hos OKGroup og hos LMAX Exchange, og han har haft ledende stillinger hos Bank of America, Credit Suisse og ABN Amro, blandt andre.

Exit mobile version