Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

DeFi – Hvad er det, og hvordan kan du tjene penge på det?

Mit DeFi von Krypto leben – ist das möglich?

DeFi – hvad er det?

DeFi, forkortet for Decentralized Finance, står for krypto-applikationer, som giver mulighed for at øge ens kapital inden for kryptorummets rammer. Det er ikke helt ukompliceret, men det kan helt sikkert være det værd.

## DeFi-Strategier

En af de enkleste former for DeFi er Lending. Dette indebærer at låne ens kryptovalutaer ud og modtage penge som gevinst. Da man normalt opererer på decentrale børser (DEX), får man sin gevinst udbetalt i form af kryptovalutaer.

En anden lignende investeringsaspekt er Staking. Her depositum man også sine mønter, dog i det respektive blockchain-netværk for at understøtte Proof of Stake-mekanismen, og som belønning modtager man yderligere mønter.

Ved Liquidity Mining stiller man likviditet til rådighed. Her låner man også sine mønter, men i dette tilfælde til en decentral børs. Som belønning modtager man, du gættede det, kryptovalutaer.

Yield Farming gør tingene lidt mere komplicerede. Som navnet antyder, høster man afgrøder (yield). Man kombinerer forskellige strategier og optimerer sine afgrøder.

## Fra Krypto til et nemt liv?

En smule Staking her, en smule Lending der, og så er man klar til livet på Bahamas? Så nemt er det desværre ikke. For at være succesrig og opnå afkast kræver det en vis tidsmæssig indsats og også dybdegående viden om, hvordan kryptomarkedet generelt og DeFi specifikt fungerer.

Hvis du vil lære, hvordan du kan øge dit kapital med DeFi, anbefaler vi BTC-ECHO ACADEMY’s Masterclass af Kevin Söll: “Decentralized Finance: 4 DeFi-Strategier for maksimalt afkast”. Tag det første skridt ind i den fascinerende verden af decentral finans og bliv en DeFi-nørd!

Exit mobile version