Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

DeFi Technologies stellt Core Chain Validator Node vor: Neue Partnerschaft und BTC-Staking-Initiative signalisieren DeFi-Innovationsfortschritt

DeFi Technologies logo

DeFi Technologies Inc. lancerer Core Chain Validator Node

DeFi Technologies har som en del af deres DeFi Infrastructure-forretning indført en uafhængig Validator Node på Core Chain-netværket. Dette skridt markerer en strategisk samarbejde med Core Foundation og er en del af DeFi Technologies’ engagement i det decentraliserede finansielle økosystem.

## Uafhængig Validator Node på Core Chain

DeFi Technologies har etableret en Validator Node på Core Chain-netværket for at fungere som en uafhængig validator. Dette skridt styrker virksomhedens deltagelse i det decentraliserede finansielle system og bidrager til netværkets sikkerhed.

### Staking af 1498 BTC

DeFi Technologies vil anvende 1498 BTC gennem deres datterselskab Valour Inc. til ikke-pfændbart Bitcoin-staking på Core Chain. Dette vil give virksomheden mulighed for at modtage præmier fra Core-consensusmekanismen.

## Strategisk samarbejde med Core Foundation

Initiativet med Core Chain Validator Node følger et strategisk samarbejde mellem DeFi Technologies og Core Foundation. Dette partnerskab begyndte tidligere i år med udviklingen af innovative produkter som Valours Yield Bearing BTC ETP og det nye CORE ETP, der udnytter Core Chain’s unikke blockchain-funktioner.

### Om Core Chain

Core Chain er en state-of-the-art, Bitcoin-drevet, EVM-kompatibel blockchain, der integrerer Bitcoin-minere og BTC-stakers i netværkets sikkerhed. Validatoren er en essentiel komponent i Core-consensusmekanismen og er ansvarlig for transaktioners validitet og blokproduktion i Core-netværket.

DeFi Technologies’ deltagelse i Core Chain-netværket og staking af 1498 BTC vil bidrage til væksten og ydeevnen af netværket. Ved at deltage i transaktionsbehandling og konsensusmekanismer kan DeFi Technologies opnå sikkerhedspræmier på Core Chain.

## Konklusion

Indførelsen af Core Chain Validator Node markerer et vigtigt skridt for DeFi Technologies i retning af det decentraliserede finansielle økosystem. Samarbejdet med Core Foundation og stakingen af 1498 BTC viser virksomhedens forpligtelse til at integrere traditionelle finansverden med blockchain-teknologi og udnytte potentialet af Bitcoin til gavn for investorer.

Exit mobile version