Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Deutsche Behörden sichern fast 50.000 Bitcoin – Die größte Beschlagnahmung in der Bundesrepublik

Sachsens Ermittler sichern fast zwei Milliarden Euro in Bitcoin

Deutsche Strafverfolgungsbehörden konfiskerer 50.000 Bitcoin

## En historisk beslaglæggelse

Deutsche Strafverfolgungsbehörden har for nylig beslaglagt en imponerende sum på næsten 50.000 Bitcoin. Dette beløb udgør den største beslaglæggelse af Bitcoin nogensinde i Tyskland og svarer til næsten to milliarder euro.

## Pengene blev overført til myndighedernes wallet

Denne enorme sum blev overført til det tyske forbrydelsesbekæmpelsesagentur fra en mistænkt. Det føderale kriminalpoliti har bekræftet at modtage beløbet.

## Mistænkte anklaget for handel med ulovlige kopier og hvidvaskning af penge

De to mistænkte, en 40-årig tysker og en 37-årig polak, anklages for at have købt Bitcoin med indtjening fra et ulovligt kopieringswebsted. Ifølge anklagen har de to ledet webstedet movie2k, hvor ulovlige filmkopier blev tilbudt til streaming.

## Stor tilsyneladende økonomisk kriminalitet

Det ser ud til at de mistænkte ikke har sparet på beløbet, da myndighederne allerede sidste sommer beslaglagde 25 millioner euro i Bitcoin. Pengene menes at stamme fra reklameindtægter og abonnementsfælder, som de to angiveligt opererede på movie2k. De formodes at have investeret de uretmæssigt opnåede penge i Bitcoin og brugt dem til køb af forskellige aktiver, herunder ejendomme, hvis dette viser sig at være sandt, ville det udgøre hvidvaskning af penge og skatteunddragelse.

## Efterforskningen er et teamsamarbejde

På grund af omfanget af anklagerne er flere myndigheder involveret i efterforskningen. Generalstaatsanwaltschaft Dresden, Landeskriminalamt Sachsen og Steuerfahndung des Finanzamtes Leipzig II (INES) fører sagen, med bistand fra Bundeskriminalamt, det amerikanske forbundspoliti FBI og en retsmedicinsk ekspertvirksomhed fra München. Denne store succes i efterforskningen skyldes derfor et stort samarbejde mellem forskellige instanser.

Exit mobile version