BitcoinKrypto News

Deutsche Behörden sichern fast 50.000 Bitcoin – Die größte Beschlagnahmung in der Bundesrepublik

Deutsche Strafverfolgungsbehörden konfiskerer 50.000 Bitcoin

En historisk beslaglæggelse

Deutsche Strafverfolgungsbehörden har for nylig beslaglagt en imponerende sum på næsten 50.000 Bitcoin. Dette beløb udgør den største beslaglæggelse af Bitcoin nogensinde i Tyskland og svarer til næsten to milliarder euro.

Pengene blev overført til myndighedernes wallet

Denne enorme sum blev overført til det tyske forbrydelsesbekæmpelsesagentur fra en mistænkt. Det føderale kriminalpoliti har bekræftet at modtage beløbet.

Mistænkte anklaget for handel med ulovlige kopier og hvidvaskning af penge

De to mistænkte, en 40-årig tysker og en 37-årig polak, anklages for at have købt Bitcoin med indtjening fra et ulovligt kopieringswebsted. Ifølge anklagen har de to ledet webstedet movie2k, hvor ulovlige filmkopier blev tilbudt til streaming.

Stor tilsyneladende økonomisk kriminalitet

Det ser ud til at de mistænkte ikke har sparet på beløbet, da myndighederne allerede sidste sommer beslaglagde 25 millioner euro i Bitcoin. Pengene menes at stamme fra reklameindtægter og abonnementsfælder, som de to angiveligt opererede på movie2k. De formodes at have investeret de uretmæssigt opnåede penge i Bitcoin og brugt dem til køb af forskellige aktiver, herunder ejendomme, hvis dette viser sig at være sandt, ville det udgøre hvidvaskning af penge og skatteunddragelse.

Efterforskningen er et teamsamarbejde

På grund af omfanget af anklagerne er flere myndigheder involveret i efterforskningen. Generalstaatsanwaltschaft Dresden, Landeskriminalamt Sachsen og Steuerfahndung des Finanzamtes Leipzig II (INES) fører sagen, med bistand fra Bundeskriminalamt, det amerikanske forbundspoliti FBI og en retsmedicinsk ekspertvirksomhed fra München. Denne store succes i efterforskningen skyldes derfor et stort samarbejde mellem forskellige instanser.

Top  Bitcoin-Miningindtægter falder til niveauet for FTX-sammenbruddet i november 2022, mens hashraten når nye højder

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button