Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Die BSDEX: Eine verlässliche und transparente Krypto-Börse mit Fokus auf Sicherheit und Regulierung

Logo Anbieter

Die Börse Stuttgart Digital Exchange, også kendt som BSDEX, er en førende platform inden for digital valutahandel. Som en del af den velrenommerede Börse Stuttgart tilbyder BSDEX sikkerhed og gennemsigtighed i handel med digitale mønter som Bitcoin og Ethereum. Platformen er designet for at forenkle indgangen til den komplekse digitale handelsverden, med en bruger-venlig grænseflade og lave transaktionsgebyrer på kun 0,20% pr. handel.

For nybegyndere er det afgørende at kunne stole på en platform, der opfylder strenge regulatoriske krav i henhold til § 2 Abs. 12 KWG og støttes af pålidelige tyske partnere. BSDEX tilbyder direkte og ærlig handel uden mæglere, så hver deltager har direkte adgang til ordrebogen og kan fokusere på kerneforretningen uden forstyrrelser som Margin Trading eller komplekse derivater.

At føle sig sikker på at deltage i kryptohandel muliggøres gennem platformens flere sikkerhedsniveauer til opbevaring af digitale aktiver, uden behov for udlån af beholdningerne. Derudover er euroindskud op til 100.000 Euro pr. kunde beskyttet af det tyske indskyderbeskyttelse.

BSDEX er mere end bare en kryptobørs – den repræsenterer et holistisk tilbud, der har etableret sig med fokus på gennemsigtighed, pålidelighed og koncentration om det væsentlige. Din rejse ind i kryptovalutaernes verden begynder her med visheden om, at tillid og kundesikkerhed er i højsædet.

Bemærk: Indholdet på BSDEX-webstedet er kun til information og udgør ikke købs- eller salgsanbefalinger. Investeringer i kryptokurser kan medføre tab af det investerede kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version