Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Digitale bankrøvere stjæler 22 millioner dollars fra Zuger kryptobørs: Hvad dette betyder for tusindvis af kunder

Bei Hackern sind sie begehrtes Diebesgut: Bitcoins.

## Digitale Bankrøvere plyndrer 22 millioner dollars fra Zuger Cryptocurrency Exchange

En cyberangreb rammer handelsplatformen Lykke den 4. juni. Kunden fik først kendskab til det, da CEO Richard Olsen kort tid efter meddelte, at 22 millioner dollars var blevet stjålet, og at børsen ville forblive lukket indtil videre.

### Hvordan kunne angrebet ske?

Ifølge Olsen lykkedes det hackere at trænge ind i firmaets netværk og overtale en af deres samarbejdspartnere til at overføre kryptoaktiver til en hackeradresse til en værdi af 22 millioner dollars. Den pågældende partner troede, at de handlede på vegne af Lykke, og på trods af at transaktionen var usædvanlig, reagerede de ikke.

### Konsekvenser for kunderne

Virksomheden er nu i gang med at gennemgå deres systemer med eksterne specialister for at identificere eventuelle sårbarheder og forhindre lignende angreb i fremtiden. Da kryptotransaktioner kan spores relativt nemt, er der endda håb om at kunne tilbagekalde nogle eller alle midlerne.

I tilfælde af at pengene ikke kan inddrives, forsikrer Olsen: “Hverken virksomhedens eksistens eller kundernes midler er truet.” De arbejder på at løse situationen og kompensere kunderne for eventuelle ulemper, mens platformen er lukket ned.

Exit mobile version