Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ekspert spår Bitcoin-højdepunkt på $205.000: Vil det ske i denne markedscyklus?

Bis 2025 wird der Bitcoin-Preis voraussichtlich auf 150.000 US-Dollar steigen

Dave the Wave forudsiger potentiel Bitcoin-top på $205.000

## Dave the Wave’s præcise forudsigelser
En erfaren krypto-handler, kendt for sine præcise forudsigelser, har delt sine tanker om det potentielle højdepunkt for Bitcoin i denne markedscyklus. Den pseudonyme handler, Dave the Wave, bruger sit eget logarithmiske vækstkanalmodel (LGC) til at prognosticere de langsigtede tendenser for Bitcoin, mens kortsigtede svingninger ignoreres.

### Historisk nærhed til tidligere højdepunkter
Dave bemærker, at Bitcoin-kursen historisk set har været tæt på tidligere højdepunkter ved tidspunktet for halveringer. Denne gang synes prisen at ligge forud for halveringseventet, hvilket antyder et endnu højere højdepunkt.

### Forventet højdepunkt på $205.000
Dave estimerer, at Bitcoin kunne nå et højdepunkt på omkring $205.000, hvilket svarer til cirka tre gange den nuværende pris. Han forklarer: “LGC-modellen tyder på et maksimum på tre gange den nuværende pris. Det er også en god idé at handle den ekstra volatilitet af altcoins i forhold til USD for at opnå gevinster, mens man holder fast i Bitcoin på lang sigt.”

### Stærk støtte på vej
På kort sigt fremhæver Dave, at BTC nærmer sig et stærkt støtteniveau, derhistorisk har givet solid opbakning til prisen. Han understreger: “Bitcoin nærmer sig igen et historisk stærkt støtteniveau.”

Ved at tage højde for Dave the Wave’s analyser kan investorer muligvis få et indblik i fremtidige Bitcoin-tendenser og træffe velinformerede beslutninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version