Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Eksplosiv start for nye shitcoins: The Bear, Calcium og MANE stiger voldsomt i værdi på få timer

Biggest Crypto Gainers Today on DEXTools – BEAR, CAL, MANE

Bitcoin (BTC) er i konsolidering omkring 26.600 dollars på fredag og er dermed næsten uændret i forhold til hvor den startede ugen. Markedet er i gang med at fordøje de seneste makroøkonomiske udviklinger, såsom yderligere stigninger i de amerikanske renter til nye flerårige højder som følge af denne uges mere højrøstede udtalelser fra Fed om politikken.

Den største kryptovaluta hvad angår markedsværdi befinder sig stadig i midten af et interval på omkring $24.750 – $28.500 i flere uger, mens markedet vurderer den skiftende makroøkonomiske baggrund (finansielle vilkår forbliver stramme) og temaer som institutionel vedtagelse og kryptovalutaregulering i USA.

Ether (ETH) har derimod ikke klaret sig så godt og handles i øjeblikket lige under $1.600, hvilket er mere end 2% lavere end sidste uge. Dette skyldes, at ETH denne uge ikke formåede at bryde over den 21-dages glidende gennemsnit, som har virket som stærk modstand i de seneste måneder.

Optimister for Ether håber på en potentiel genetest af sommerens lavpunkt på under $1.550.

Da handelsaktiviteten er dæmpet på de større kryptovalutaer, vender handlende sig til mindre kendte kryptovalutaer og meme-tokens i jagten på volatilitet.

Her er nogle af de bedst præsterende mindre kendte kryptovalutaer ifølge DEXTools.

The Bear ($BEAR)

En ny kryptovaluta kaldet The Bear ($BEAR), der blev lanceret for et par timer siden, har haft en eksplosiv start.

Ifølge DEXTools er $BEAR allerede steget med omkring 300% i forhold til sin lanceringspris og har allerede opnået en markedsværdi på over $330.000 med handelsvolumener på $1,6 millioner.

Tokenet har mere end $300.000 i låst likviditet, og ifølge DEXTools’ sikkerhedsaudit er der ingen bekymrende aspekter ved tokenets kontrakt, hvilket tyder på, at tokenet sandsynligvis ikke er en svindel.

Calcium ($CAL)

En anden kryptovaluta ved navn Calcium ($CAL), der blev lanceret i går, har oplevet et stort fald fra gårsdagens højder.

$CAL handles i øjeblikket til omkring $0,0045 pr. token, ned fra så højt som $0,017 i går.

Ikke desto mindre er prisen stadig steget med over 340% inden for de sidste 24 timer, hvilket gør den til en af de bedst præsterende kryptovalutaer ifølge DEXTools.

Tokenets markedsværdi er lige over $900.000 med handelsvolumener på $5,7 millioner inden for de sidste 24 timer, og tokenet har nu mere end 1.700 ejere.

Tokenet har $130.000 i ulåst likviditet, hvilket betyder, at det stadig kan være en “rug pull” – en form for svindel. Men ifølge DEXTools’ sikkerhedsaudit er der ingen bekymrende aspekter ved tokenets kontrakt.

MANE ($MANE)

En kryptovaluta ved navn $MANE, der blev lanceret tidligere på dagen, er ved at trække sig tilbage fra tidligere højder.

$MANE handles i øjeblikket omkring $0,0047, efter at have nået højder tidligere på dagen omkring $0,008 med handelsvolumener på $1,9 millioner indtil videre på dagen.

Tokenets markedsværdi er lige omkring $470.000, og tokenet har akkumuleret over 400 ejere.

$MANE har næsten $100.000 i delvist låst likviditet og har 5 kontrakt-alarmberedskaber ifølge DEXTools’ sikkerhedsaudit. Dette inkluderer blandt andet, at tokenets transaktionsskat (i øjeblikket 0 %) kan ændres, og at overførsler kan sættes i bero.

Kryptoalternativer at overveje

Mindre kendte kryptovalutaer er meget risikable, da de fleste ikke har nogen reel værditilbud.

For dem, der leder efter endnu større sandsynlighed for kortsigtede gevinster, kan en alternativ højrisiko-højafkast investeringsstrategi være at deltage i presales af kryptovalutaer.

Her køber investorerne tokens i opstartskrypto-projekter for at hjælpe med finansieringen af deres udvikling.

Disse tokens sælges næsten altid meget billigt, og der er en lang historie med, at presales giver enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske teams bag sig og en stor vision om at levere en revolutionerende kryptoapplikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkast-forholdet for deres presale-investering meget godt.

Holdet hos Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå presale-projekter for at hjælpe investorerne.

Her er en liste over 15 af de projekter, som vi betragter som de bedste kryptovalutapresales i 2023.

Se de 15 kryptovalutaer.

Bemærk: Krypto er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel gives kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Exit mobile version