Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Faldende markedsandel og øget regulering skaber udfordringer for Binance

Binance Market Share Continues to Fall As Crypto Giant Loses Ground to Rivals

Binance oplever et fald i markedsandel blandt kryptovaluta-børser

Verdens største kryptovaluta-børs, Binance, har oplevet en markant nedgang i markedsandelen blandt ikke-dollar-baserede kryptovaluta-børser.

Ifølge data fra The Block faldt Binance’s markedsandel fra 75% ved udgangen af 2022 til 54% i august. Prognoser tyder på, at markedsandelen vil falde yderligere til under 51% i september.

Tidligere på året rapporterede Financial Times, at Binance’s markedsandel var faldet med 25% i perioden mellem februar og juni. I februar stod Binance for 57,5% af den gennemsnitlige månedlige handelsvolumen for kryptovalutaer, men markedsandelen faldt til 43% ved udgangen af maj.

Binance’s medstifter, Yi He, har i et brev til virksomhedens ansatte adresseret den faldende markedsandel. Hun påpegede, at medarbejdere skal fokusere på at skabe fremragende produkter og give en fremragende brugeroplevelse, uanset regulatorisk pres eller konkurrenters vækst.

Yi He sammenlignede den nuværende situation med krypto-recessionen i 2019 og mindede om, at Binance dengang ikke tilbød mange af de produkter, som virksomheden i dag gør. På trods af det formåede Binance alligevel at blive en markedsleder og “vende situationen”.

Binance står over for øget regulatorisk opmærksomhed på globalt plan siden sidste års markedsturbulens. SEC har sagsøgt Binance og dets CEO for “åbenlyst tilsidesættelse af føderale værdipapirlove” og har fremsat 13 anklager mod platformen, herunder at den opererer en uregistreret børs.

Binance er også blevet beskyldt for illegale aktiviteter af myndighederne i Frankrig og Nigeria samt i flere europæiske lande som Belgien og Østrig. Børsen skal også tilpasse sig EU’s kommende regulering af kryptoaktiver – Markets in Crypto Assets (MiCA).

I EU har nogle af Binance’s kunder oplevet problemer med at trække euro ud som følge af børsens ændrede betalingsleverandør.

Ser ud til, at Binance står over for et større højde tryk globalt og skal arbejde hårdt for at genvinde sin tidligere markedsandel. Det vil være interessant at se, hvordan disse udfordringer vil forme fremtiden for denne kryptovaluta-børs.

Exit mobile version