Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Federal Reserve forventer tre rentenedsættelser i år – Nasdaq 100 stiger med 1,15%

Von der Fed gepusht: Diese Tech-Aktien gehen gerade durch die Decke

## Federal Reserve forventes at foretage tre rentesænkninger i år

Federal Reserve har annonceret, at de forventer at foretage tre rentesænkninger i løbet af dette år. Denne besked har givet en positiv indvirkning på aktiemarkederne, hvilket blandt andet har resulteret i en stigning på 1,15 % for Nasdaq 100-indekset.

### Positiv reaktion på aktiemarkederne

Investorer har reageret positivt på nyheden om Federal Reserves planlagte rentesænkninger. Denne forventning om lavere renter har ført til en stigning i aktiekurserne, og Nasdaq 100-indekset har oplevet en stigning på 1,15 % som følge heraf.

### ProPicks-strategi Tech Stars nyder godt af markedsopsvinget

En specifik investeringsstrategi kaldet Tech Stars, som er en del af ProPicks-porteføljen, har også nydt godt af det positive marked. Denne strategi har oplevet en betydelig vækst, hvilket understreger den generelt optimistiske stemning blandt investorer.

### Konklusion

Den forventede rentesænkning fra Federal Reserve har bidraget til en stigning på aktiemarkederne, og investorer ser ud til at være optimistiske omkring fremtiden. Dette er også afspejlet i den positive udvikling for investeringsstrategien Tech Stars under ProPicks-programmet.

Exit mobile version