Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Futurama parodierer krypto-mining i nyeste afsnit: Rejsen til ‘Crypto Country’ i år 3023

Bitcoin (BTC) im Futurama-Reboot: Sci-Fi-Zeichentrick parodiert Mining

Futurama parodierer krypto-mining i nyeste episode

En sjov kritik af krypto-mining

I den seneste episode af den populære science fiction-animerede serie Futurama bliver der gjort grin med krypto-minere. Serien, der blev skabt lang tid før Bitcoin eksisterede, parodierer krypto-mining i en fiktiv verden, hvor karaktererne må rejse til det såkaldte “Crypto Country” for at løse deres problemer med Robotermafiaen.

I episoden med titlen “How the West Was 1010001”, der blev udgivet den 6. august på streamingtjenesten Hulu, bliver karaktererne tvunget til at rejse vestpå til det fiktive land “Crypto Country”. Her er krypto-mining baseret på materialer, der minder om dem, der blev brugt til at mine Bitcoin tilbage i “Det Vilde Vesten”. Ifølge Futurama er prisen på Bitcoin stadig volatil i år 3023, og folk rejser rundt for at finde billig og beskidt strøm til at fortsætte med at mine blokke.

Parodien på krypto-mining

I episoden bliver der gjort grin med samlingen af Thallium-elementet, som bruges til krypto-mining-chips. Derefter flytter karaktererne til “Doge City”, en gammel vestlig by, hvor de møder krypto-minere, der bruger så enorme mængder energi, at de ioniserer atmosfæren. Futurama gør nar af Bitcoin, men nævner også “den forbandet Ethereum” og robot-hoveder, der bruges til at mine kryptovalutaer.

Krypto-valutaer i mainstream underholdning

Selvom Futurama sjældent har nævnt kryptovalutaer i tidligere episoder, er digitale aktiver i stigende grad blevet en del af mainstream-film og tv-serier. Fra animerede serier som South Park til Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One.

Det er bemærkelsesværdigt, at Futurama ikke forklarede, hvorfor karaktererne stadig minede Bitcoin i år 3023, da det er kendt, at den sidste Bitcoin-blok sandsynligvis vil blive mined i 2140. Denne parodi viser dog, hvordan kryptovalutaer fortsætter med at være et populært emne i populærkulturen og entertainment-verdenen.

Kilde: Futurama Episode “How the West Was 1010001”, Hulu.

Exit mobile version