Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Hvad er op med BitGos nye ændringer? – En udforskning af kontroversen omkring WBTC-token

Das Bitcoin-Portfolio von MicroStrategy steigt auf über 5 Milliarden US-Dollar, während BTC bei 34.000 US-Dollar stabil bleibt

## BitGo ændrer WBTC-model og skaber kontrovers

BitGo har længe været kendt for deres tokeniserede Bitcoin, også kendt som Wrapped Bitcoin (WBTC), som har været en integreret del af DeFi-landskabet. Disse WBTC-tokens har gjort det muligt at handle, udlåne og bevise Bitcoin i Ethereum-økosystemet siden 2018.

### WBTC bliver multi-jurisdiktionel

For nylig annoncerede BitGo en ændring i deres WBTC-model ved at flytte det til en multi-jurisdiktionel tillid for at fremskynde deres globale ekspansionsplan. Dette skridt inkluderer en partnerskabsaftale med BiT Global, som er en krypto-opbevaringsvirksomhed registreret i Hong Kong og Singapore.

### Bekymring om Justin Suns rolle

Det kontroversielle element i denne ændring er, at BiT Global har stærke bånd til Justin Sun, grundlæggeren af Tron-økosystemet. Justin Sun er en kontroversiel figur i krypto-verdenen, og hans tidligere virksomhedsforbindelser har sået tvivl om denne nye udvikling.

### Reaktion fra samfundet

Samfundet, især MakerDAO, har reageret skeptisk på ændringen. Der er bekymringer om, hvorvidt Justin Sun vil have for stor indflydelse på WBTC-reserverne, baseret på hans tidligere historie med kryptoprojekter.

### Coinbase lancerer cbBTC

I kølvandet på BitGos ændringer har Coinbase lanceret deres eget tokeniserede Dollar, cbBTC. Dette har sat gang i en strid om tokeniserede stabile coins på forskellige blockchain-netværk.

### Threshold Network vil overtage WBTC

Der er også dezentrale alternativer som Threshold Network, der diskuterer muligheden for at fusionere deres tBTC-token med WBTC for at undgå centraliserede risici. Denne debat rejser spørgsmål om, hvorvidt WBTCs fremtid ligger i dezentraliserede modeller.

I lyset af disse ændringer og reaktionerne fra samfundet står WBTC over for en tid med usikkerhed og udfordringer, mens det forsøger at navigere i en stadig mere kompleks krypto-verden.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version