BitcoinDeFiEthereumKrypto News

Hvad er op med BitGos nye ændringer? – En udforskning af kontroversen omkring WBTC-token

BitGo ændrer WBTC-model og skaber kontrovers

BitGo har længe været kendt for deres tokeniserede Bitcoin, også kendt som Wrapped Bitcoin (WBTC), som har været en integreret del af DeFi-landskabet. Disse WBTC-tokens har gjort det muligt at handle, udlåne og bevise Bitcoin i Ethereum-økosystemet siden 2018.

WBTC bliver multi-jurisdiktionel

For nylig annoncerede BitGo en ændring i deres WBTC-model ved at flytte det til en multi-jurisdiktionel tillid for at fremskynde deres globale ekspansionsplan. Dette skridt inkluderer en partnerskabsaftale med BiT Global, som er en krypto-opbevaringsvirksomhed registreret i Hong Kong og Singapore.

Bekymring om Justin Suns rolle

Det kontroversielle element i denne ændring er, at BiT Global har stærke bånd til Justin Sun, grundlæggeren af Tron-økosystemet. Justin Sun er en kontroversiel figur i krypto-verdenen, og hans tidligere virksomhedsforbindelser har sået tvivl om denne nye udvikling.

Reaktion fra samfundet

Samfundet, især MakerDAO, har reageret skeptisk på ændringen. Der er bekymringer om, hvorvidt Justin Sun vil have for stor indflydelse på WBTC-reserverne, baseret på hans tidligere historie med kryptoprojekter.

Coinbase lancerer cbBTC

I kølvandet på BitGos ændringer har Coinbase lanceret deres eget tokeniserede Dollar, cbBTC. Dette har sat gang i en strid om tokeniserede stabile coins på forskellige blockchain-netværk.

Threshold Network vil overtage WBTC

Der er også dezentrale alternativer som Threshold Network, der diskuterer muligheden for at fusionere deres tBTC-token med WBTC for at undgå centraliserede risici. Denne debat rejser spørgsmål om, hvorvidt WBTCs fremtid ligger i dezentraliserede modeller.

Top  Hvad er prisen på de ting, der ikke koster noget?

I lyset af disse ændringer og reaktionerne fra samfundet står WBTC over for en tid med usikkerhed og udfordringer, mens det forsøger at navigere i en stadig mere kompleks krypto-verden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button