Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kan Bitcoin holde 64.500 dollars niveauet som støtte?

Kommt der Ausbruch oder eine erneute Korrektur?

Bitcoin kursudvikling og institutionelle investorer

Die Kursentwicklung af Bitcoin ($BTC) havde onsdag skabt opmærksomhed, efter at kryptovalutaen faldt til et støtteniveau på $64.500, der for nylig var gået fra at være modstand til at være afgørende støtte. Markedsovervågere spekulerer på, om Bitcoin vil komme sig herfra og bryde gennem den øvre grænse for sin Bull-Flag, eller om en yderligere korrektion er på vej.

## Håller $64.500 som støtte?

Bitcoin er stadig på sporet til at bryde sin seks måneders konsolideringsfase i form af en Bull-Flag. Dog ser investorerne nervøst på kursen, da den i øjeblikket bevæger sig omkring den horisontale støtte på $64.500.

Tekniske analytikere ser tilbagetrækket til dette niveau som en forventet bevægelse, da det svarer til bunden af den stigende kanal. En nedbrydning gennem denne støtte samt den underliggende stigende trendlinje kunne dog signalere en dybere korrektion. Desuden kan et fald under $62.400 betragtes som det første advarselssignal.

Aktuelt er tilbagetrækket dog stadig inden for det, der teknisk set anses for normalt, og mange analytikere forventer stadig, at Bitcoin vil teste øvre grænse for sin Bull-Flag i de kommende dage eller uger.

## Institutionelle investorer øger deres Bitcoin-positioner betydeligt

På samme tid viser de amerikanske Spot Bitcoin ETF’er fortsat en stærk købsinteresse. Alene fredag flød 7.600 Bitcoin ind i fondene, svarende til et volumen på $494,8 millioner. Siden midten af september har ETF’er næsten uafbrudt modtaget tilstrømninger, den seneste netto udstrømning var kun $52,7 millioner.

Overordnet set har institutionelle investorer købt Bitcoin til en værdi af $1,1 milliarder i de seneste uger – det største beløb siden juli. Disse stærke køb kan være et signal om yderligere opadgående potentiale for Bitcoin, da en ny bølge af institutionel efterspørgsel danner sig.

## Tekniske indikatorer peger mod fortsat opadgående trend

Et kig på Bitcoin’s langsigtede ugechart viser, at øvre grænse for Bull-Flag ikke er langt væk. Samtidig indikerer Stochastik-RSI’en fortsat en stærk opadgående dynamik. Relative Strength Index (RSI) har også brudt nedtrendlinjen opad, hvilket er et yderligere bullish tegn. For at bekræfte trenden skal Bitcoin dog danne en højere top inden ugens udgang.

## Konklusion

Bitcoin befinder sig på et afgørende punkt. Mens støtten på $64.500 holder, er muligheden for et gennembrud over Bull-Flag stadig til stede. Dog kan et nedadgående gennembrud føre til kortvarig usikkerhed. De fortsatte institutionelle køb og de positive tekniske signaler understøtter dog håbet om en fortsættelse af den opadgående trend.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version