Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kan Cardano overtage Bitcoin og Ethereum? Charles Hoskinson spår en lys fremtid for ADA.

Charles Hoskinson, den visionære grundlægger af Cardano, har dristigt forudsagt, at ADA, den native token for Cardano blockchain, vil overgå de nuværende kryptogiganter Bitcoin og Ethereum.

Hoskinsons annoncering på den forventede Rare Evo-konference har skabt spænding og spekulation i kryptosamfundet og udløst intense diskussioner om fremtidens landskab for digitale aktiver.

Cardano har siden sin grundlæggelse været et projekt baseret på innovation og dedikation til at banke vejen for en decentraliseret digital fremtid. Det fremtrædende træk ved platformen er dens beslutsomme engagement i on-chain governance – en kompleks decentraliseret beslutningsproces, der aktivt inddrager platformens fællesskab.

Hoskinson understregede i sin grundlæggende tale, at Cardano ønsker at være mere end bare en kryptocurrency. Han ser den som fundamentet for en ny digital nation, hvor tillid bliver genoplivet og integritet er en selvfølge.

Cardano snart konge?

Hoskinsons visionære forudsigelse fokuserer på Cardanos særlige engagement i on-chain governance. Denne nye form for decentraliseret beslutningstagning giver fællesskabet mulighed for direkte at forme netværkets fremtid.

“Det er vores udfordring, og derfor tror jeg, at Cardano sandsynligvis vil blive verdens største kryptocurrency”, sagde han. “Jeg tror, ​​at det vil være mere end bare en kryptocurrency. Jeg tror, ​​at det vil være rygraden i en ny digital nation, et nyt samfund – et sted, hvor vi endelig kan begynde at stole på hinanden, hvor vi går fra ‘ikke ond’ til ‘ikke i stand til at være ond’.”

Mens Hoskinsons optimisme for Cardanos fremtid skinner klart igennem, undgik han ikke kritiske vurderinger af Bitcoin og Ethereum i sin grundlæggende tale. Han bemærkede, at Bitcoins uændrede design, der har været uændret i 13 år siden dens grundlæggelse, på lang sigt kunne være en sårbarhed.

Ethereums ledelse afviste også muligheden for on-chain governance. Hoskinson påpegede imidlertid, at med udviklingen af ​​kryptoplatforme og antallet af brugere kunne indførelsen af ​​en form for on-chain governance være en strategisk fordel snarere end en belastning.

Modstand og fortsatte debatter

Mens Hoskinsons erklæring har skabt beundring og forventning, er der stadig forskellige meninger inden for kryptosamfundet.

Evan Van Ness, et fremtrædende medlem af ConsenSys og en talsmand for Ethereum, kritiserede Cardano og kaldte det for en “Zombie-Chain” på grund af dens position under Base’s TVL (Total Value Locked).

Dette er ikke den første kritik af Van Ness, der for næsten et år siden påpegede Cardanos manglende transaktionsaktivitet.

Om ADA faktisk kan stige for at overgå Bitcoin og Ethereum, vil kun tiden vise. Men en ting er sikker: Verden af ​​blockchain og digitale aktiver er lige så dynamisk og uforudsigelig som de markeder, de repræsenterer.

Exit mobile version