Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kryptomarkedet i september: Ruhig start med Grayscale-sejr, men usikkerhed omkring Binance og arbejdsmarkedsrapport påvirker Bitcoin-kurs. Investorer afventer markedets udvikling, mens Ethereum-aktivitet stiger efter FTX-udbetalinger. Ruhende adresser påvirker både Ethereum-netværket og hodl-varighed.

So steht es um Bitcoin, Ethereum und Co.

September: En rolig måned på kryptomarkedet

Denne artikel handler om udviklingen på kryptomarkedet i september. Indtil videre har måneden været præget af en generel mangel på aktivitet, med kun få og kortevarende prisstigninger og enkelte opblomstringer af alternative kryptovalutaer.

Måneden startede dog med et markant kursfald, da Grayscale vandt over SEC (det amerikanske finanstilsyn), hvilket fik prisen på Bitcoin til at stige til omkring 28.000 amerikanske dollars den 29. august. Kort tid efter faldt den dog igen til 25.000 dollars. Siden dette fald i sidste uge har priserne på kryptovalutaer dog let genoprettet sig.

Bitcoin Cash får fortsat fordele af håbet om ETF’er (Exchange Traded Funds). Toncoin betragtes som den største vinder i september hidtil med en vækst på 105% siden slutningen af august. I de seneste uger er der dog blevet ret stille på kryptomarkedet.

Investorer er usikre på grund af Binance-skandalen

Den sidelæns bevægelse på markedet har skabt meget utålmodighed blandt investorerne. Stemningen viser, at handlende er frustrerede. Mange investorer forventer, at prisen vil vende tilbage til 30.000 dollars snart, mens andre er overraskede over, at prisen har kunnet holde sig over 25.000 dollars.

Den seneste mainstream bekymring drejer sig om de vedvarende rygter om Binance’s insolvens. SEC har gennemgået Binance.US og er kommet frem til den konklusion, at de ikke var sikre på, at virksomheden var fuldt ud sikret. Selvom denne meddelelse ikke er endelig, falder tilliden til verdens største børs.

Vil Bitcoin-kursen falde yderligere?

Den nye CPI-rapport i USA antyder, at jobs og den samlede økonomi vokser lidt hurtigere end forventet. Dette får hele kryptomarkedet til at stige. Både buller og bjørne er blevet mere højlydte i den forrige uge, hvilket historisk set er positivt. Bemærkelsesværdigt er, at diskussionerne om en “bjørnemarked” bliver stærkere end diskussionerne om et “tyremarked”.

De største kryptovalutaer baseret på markedsværdi oplevede et salg efter den seneste vækst. Bitcoin oplever det højeste forhold mellem indtægter og salg siden begyndelsen af juli. Dette er typisk et advarselssignal om, at prisen kan falde yderligere. Den sociale dominans for Bitcoin er faldende.

Bitcoin-hvaler afventer

Hvaler er for tiden meget stille. Adresser med 10-10.000 BTC ejer mere end to tredjedele af alle Bitcoins. I de sidste fem uger har der kun været meget lidt bevægelse. Et kig på transaktionerne viser, at antallet af transaktioner faldt kraftigt midt i juli og har været faldende siden da. Denne manglende interesse er ikke nødvendigvis et dårligt tegn for Bitcoin-prisen. Det viser klart, at rige investorer venter og ser, hvad der sker på markedet.

FTX-udbetalinger får Ethereum-adresser til at stige

På den anden side er der en markant stigning i aktive adresser, der interagerer i Ethereum-netværket. Ethereum oplever et lignende mønster. Dette skyldes FTX-likvidationer, der for nylig er begyndt. Det betyder, at mange tidligere inaktive adresser pludselig interagerer igen. Denne stigning kan dog kun være midlertidig, indtil kryptovalutaerne fra FTX-wallets er likvideret.

Gennemsnitlig tid for beholdning af Bitcoin falder

De inaktive adresser har en stærk indvirkning, især på Ethereum-netværket. Den gennemsnitlige tid for at holde Bitcoin lå for en uge siden på 518 dage. Nu er den pludselig faldet til 494 dage, hvilket kunne være et tegn på kommende bullruns.

Bemærk: De meninger, der udtrykkes i denne artikel, er kun til generelle informationsformål og er ikke beregnet til at give specifikke råd eller anbefalinger til enkeltpersoner eller bestemte værdipapirer eller investeringsprodukter.

Exit mobile version