Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Mehr als die Hälfte der Ethereum Adressen sind im Minus

Mere end halvdelen af Ethereum-adresserne er i minus

Middelbart ser det ud til, at mere end halvdelen af Ethereum-adresserne er i minus. Ca. 48 % er stadig i plus, mens ca. 1,7 % er ved break-even-punktet. Dette kan være et bekymrende tegn for mange Ethereum-brugere, da de muligvis har oplevet tab på deres investeringer.

Denne information kommer fra Ethereum In/At/Out the Money Indikator af IntoTheBlock. Dette værktøj giver indsigt i Ethereum-adressernes økonomiske tilstand og viser, om de har haft overskud eller tab på deres investering.

Antallet af nye Ethereum-adresser er stigende

På trods af det negative aspekt med Ethereum-adresserne er der stadig gode nyheder for Ethereum-netværket. Antallet af nye Ethereum-adresser er steget med ca. 28 % i løbet af de sidste syv dage. Dette indikerer en stigende interesse for Ethereum og et ønske om at deltage i netværket.

Desuden er der også en stigning i antallet af Ethereum-adresser uden ETH-saldo i løbet af samme periode. Dette kan tyde på, at flere brugere opretter Ethereum-adresser for at være en del af netværket uden nødvendigvis at have ETH-tokenet.

Aktiviteten i Ethereum-netværket er faldende

På trods af den øgede interesse for Ethereum er den samlede aktivitet i netværket faldende. Antallet af aktive ETH-adresser er faldet med ca. 3,33 % i løbet af de sidste syv dage. Dette kan indikere, at nogle brugere har mistet interessen for Ethereum eller måske har flyttet deres aktiviteter til andre blockchain-platforme.

Der er dog stadig en betydelig mængde aktivitet på Ethereum-netværket, da antallet af Ethereum-adresser snart vil nå 100 millioner. De seneste 30 dage har i gennemsnit set omkring 99,31 millioner Ethereum-adresser med ETH-saldo. Dette er et tegn på det voksende økosystem omkring Ethereum.

Fortsat tilstrømning af Ethereum til børser

En interessant observation er den fortsatte tilstrømning af Ethereum til børser. I løbet af de sidste 24 timer har der været en overflod på omkring 2.600 Ethereum i forhold til udbetalingerne. Dette mønster gentages også i løbet af de sidste syv dage, hvor der har været en markant overskud på næsten 10.000 Ethereum. I løbet af de sidste 30 dage har tilstrømningen været endnu større, med ca. 42.350 Ethereum mere, der blev indbetalt end hævet.

Dette kan tolkes som et bearish tegn, da en øget indbetaling af Ethereum til børserne kan indikere et øget udbud af tokenet. Hvis efterspørgslen derimod er uændret eller falder, kan det resultere i et fald i prisen på Ethereum.

Positiv stemning om Ethereum på Telegram

På trods af de potentielle bekymringer om Ethereum er stemningen omkring projektet på Telegram overvejende positiv. I løbet af de sidste syv dage er der blevet talt omkring 10.910 positive beskeder om Ethereum sammenlignet med kun 1.953 negative beskeder. Dette viser, at der stadig er en stærk støtte og entusiasme omkring Ethereum blandt Telegram-brugere.

Ejerskab af Ethereum-token fordelt mellem investortyper

Når det kommer til ejerskab af Ethereum-token, ser det ud til, at de fleste af dem ejes af småinvestorer. Cirka 55,24 % af det samlede token-volumen ejes af disse småinvestorer. Sammenlignet med dette ejer 67 store investorer kun omkring 11,67 % af tokenet.

Der er kun seks store “hvaler” (en henvisning til store kryptovaluta-investorer), hvoraf hver ejer mere end 1 % af tokenet. Disse “hvaler” kontrollerer tilsammen ca. 33,1 % af det samlede token-udbud. Det er også værd at bemærke, at den største af disse tegnebøger ejer mere end 25 % af tokenet, men det er en såkaldt null-adresse, hvilket betyder, at disse token ikke er i omløb. Dette gør situationen endnu mere fordelagtig for småinvestorer.

I alt er Ethereum-adresserne på vej mod at nå 100 millioner, men på trods af denne milepæl er det vigtigt at bemærke, at der er både positive og negative aspekter for Ethereum-netværket og dets brugere. Det vil være interessant at følge med i, hvordan disse tendenser udvikler sig i fremtiden og hvordan det vil påvirke prisen og understøtte eller udfordre Ethereum-økosystemet.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version