Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

MicroStrategy Incorporated: Bitcoin-Entwicklungsunternehmen revolutioniert Business Intelligence- und Unternehmensanalyselösungen

Logo MicroStrategy Incorporated

## MicroStrategy Incorporated – Et Bitcoin-udviklingsfirma

MicroStrategy Incorporated er et førende Bitcoin-udviklingsfirma, der fokuserer på at styrke og udvikle Bitcoin-netværket gennem sine aktiviteter inden for finansmarkeder, interessevaretagelse og teknologi.

### Virksomhedens formål

Firmaet designer, udvikler, markedsfører og distribuerer sin softwareplatform gennem licensaftaler og cloud-abonnementer samt tilhørende tjenester. Deres specialitet ligger i at tilbyde AI-baserede løsninger inden for business intelligence og virksomhedsanalyse.

### Software og tjenester

MicroStrategy tilbyder software og tjenester, der omdanner komplekse og kaotiske datamiljøer til pålidelig og omfattende information for deres kunder. Deres flagskib, MicroStrategy ONE, er en cloud-native platform, der fungerer som fundamentet for nogle af verdens største analyse-løsninger, der betjener kunder fra forskellige sektorer såsom detailhandel, bankvæsen, teknologi, produktion, forsikring, konsultation, sundhedssektoren, telekommunikation og den offentlige sektor.

### Afbalanceret tilgang til teknologi

MicroStrategy Incorporated stræber efter at give ikke-tekniske brugere adgang til nye og handlingsrettede indsigter for at lette beslutningstagningen. Deres fokus på brugervenlige løsninger afspejler virksomhedens engagement i at kombinere teknologi og forretningsmæssige mål på en holistisk måde.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version