BitcoinKrypto News

MicroStrategy Incorporated: Bitcoin-Entwicklungsunternehmen revolutioniert Business Intelligence- und Unternehmensanalyselösungen

MicroStrategy Incorporated – Et Bitcoin-udviklingsfirma

MicroStrategy Incorporated er et førende Bitcoin-udviklingsfirma, der fokuserer på at styrke og udvikle Bitcoin-netværket gennem sine aktiviteter inden for finansmarkeder, interessevaretagelse og teknologi.

Virksomhedens formål

Firmaet designer, udvikler, markedsfører og distribuerer sin softwareplatform gennem licensaftaler og cloud-abonnementer samt tilhørende tjenester. Deres specialitet ligger i at tilbyde AI-baserede løsninger inden for business intelligence og virksomhedsanalyse.

Software og tjenester

MicroStrategy tilbyder software og tjenester, der omdanner komplekse og kaotiske datamiljøer til pålidelig og omfattende information for deres kunder. Deres flagskib, MicroStrategy ONE, er en cloud-native platform, der fungerer som fundamentet for nogle af verdens største analyse-løsninger, der betjener kunder fra forskellige sektorer såsom detailhandel, bankvæsen, teknologi, produktion, forsikring, konsultation, sundhedssektoren, telekommunikation og den offentlige sektor.

Afbalanceret tilgang til teknologi

MicroStrategy Incorporated stræber efter at give ikke-tekniske brugere adgang til nye og handlingsrettede indsigter for at lette beslutningstagningen. Deres fokus på brugervenlige løsninger afspejler virksomhedens engagement i at kombinere teknologi og forretningsmæssige mål på en holistisk måde.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Solana overgår Ripple og når nyt Jahreshoch - Er markedskapitaliseringen næste?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button