Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

MicroStrategy Verkauft Klasse-A-Stammaktien, um Geld für weitere Bitcoin-Käufe zu beschaffen

NASDAQ-Titel MicroStrategy-Aktie: MicroStrategy will eigene Aktien verkaufen - Geld für weitere Bitcoin-Käufe?

MicroStrategy tilbage i sorte tal

Am Dienstag offentliggjorde MicroStrategy sine tal for det afsluttede andet kvartal 2023. Samlet omsætning lå på 120,4 millioner dollars, hvilket er en nedgang på 1,4 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Nettogevinsten var på 22,2 millioner dollars eller 1,52 dollars per aktie på udvandet basis, sammenlignet med et nettotab på 1,062 milliarder dollars eller 94,01 dollars per aktie i andet kvartal 2022.

Stigning i Bitcoin-beholdning

I mellemtiden steg MicroStrategys beholdning af bitcoins i andet kvartal med 12.333 mønter til 152.800 bitcoins på udgangen af juli 2023, hvilket ifølge Andrew Kang, Chief Financial Officer hos MicroStrategy, var “den største stigning på ét kvartal siden andet kvartal 2021”. “Vi har effektivt tiltrukket kapital gennem vores markedsbaserede kapitalprogram og brugt kontanter fra vores drift til at øge antallet af bitcoins på vores balance. Dette sker på baggrund af stigende institutionel interesse, fremskridt inden for regnskabsmæssig gennemsigtighed og fortsat regulatorisk klarhed for Bitcoin”, udtaler Kang i virksomhedens pressemeddelelse.

MicroStrategy vil sælge aktier – penge til flere Bitcoin-køb?

MicroStrategy har også indgivet et dokument til SEC, hvor virksomheden meddeler, at den har indgået en købsaftale med Cowen and Company LLC, Canaccord Genuity LLC og Berenberg Capital Markets LLC om salg af klasse A-aktier med en pålydende værdi på 0,001 dollars per aktie.

“I henhold til vilkårene i salgsaftalen kan vi tilbyde og sælge klasse A-aktier med en samlet tilbudspris på op til 750.000.000 dollars fra tid til anden gennem én eller flere repræsentanter, der fungerer som vores salgsagenter,” står der i dokumentet.

Dette kan betyde, at MicroStrategy igen skaffer penge til yderligere køb af Bitcoin. Dog fremgår det ikke af dokumentet, hvor meget eller om noget af de penge, der genereres fra aktiesalg, vil blive investeret i den ældste og største kryptocurrency efter markedsværdi.

Artikel kilder: finanzen.net

Exit mobile version