Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Opdater venligst din DER SPIEGEL App: Ældre versioner fungerer ikke længere!

DER SPIEGEL - App Update

##

Opdater venligst din DER SPIEGEL App

Vi har foretaget en opdatering af vores DER SPIEGEL App, hvilket desværre betyder, at ældre app-versioner ikke længere vil fungere af tekniske årsager. For at fortsætte med at læse gratis nyheder, analyser og reportager, bedes du venligst opdatere din app.

### Opdater din app for at fortsætte med at læse gratis indhold

Det er vigtigt at understrege, at opdateringen af DER SPIEGEL App’en er afgørende for at sikre, at du fortsat kan få adgang til vores omfattende udvalg af nyheder, analyser og reportager. Da ældre versioner af app’en ikke længere vil fungere korrekt, er opdateringen nødvendig for at sikre en problemfri læseoplevelse.

### Sådan opdaterer du din app

For at opdatere din DER SPIEGEL App, skal du besøge den app-butik, hvor du har downloadet app’en (f.eks. App Store eller Google Play) og søge efter den seneste opdatering til DER SPIEGEL App. Når du har fundet opdateringen, skal du vælge at installere den for at nyde fortsat gratis adgang til vores kvalitetsjournalistik.

### Få mere at vide

Hvis du har spørgsmål om opdateringen af DER SPIEGEL App’en eller har brug for yderligere assistance, kan du besøge vores supportside for at få mere information og kontaktmuligheder. Vi sætter pris på din forståelse og ser frem til at fortsætte med at levere kvalitetsindhold gennem vores opdaterede app.

Exit mobile version