Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Partnerskab med American Express sætter skub i $XRP – Hvad betyder det for fremtiden?

XRP News: American Express geht eine Partnerschaft mit Ripple ein!

## Partnerskab med American Express styrker $XRP

Med en markedsstrategi på 32,4 mia. dollars er $XRP kun den ottende største kryptocurrency i verden, men det er det mest anvendte af banker og finansielle tjenester. En voksende mængde virksomheder i finanssektoren vedtager $XRP, og der er endda samtaler om integration af kryptocurrencyen i det globale betalingssystem SWIFT.

Siden retssagen med SEC nåede til en slutning, der bekræftede, at $XRP ikke er et uregistreret værdipapir, har efterspørgslen efter partnerskaber med Ripple været rekordhøj!

### American Express Partnerskab

American Express, med over 64.000 ansatte og en virksomhedshistorie på over 170 år, er en af de største og ældste finansielle virksomheder. Virksomheden har indgået et partnerskab med Ripple for at drage fordel af fordelene ved $XRP og dets blockchain.

Partnerskabet kan give American Express en konkurrencefordel ved at muliggøre hurtigere og billigere nationale og internationale betalinger. For $XRP er dette et skridt i retning af fuld accept og øget brug i finanssektoren, som kan opmuntre konkurrenter og andre partnere til også at integrere $XRP i deres systemer.

## $XRP viser moderate gevinster

Med nyheden reagerer $XRP’s kurs positivt med en beskeden daglig gevinst på 1,59%. Selvom det kun er en lille stigning, klarer den ottende største kryptocurrency sig bedre end Bitcoin i dag, som er i tab på 1,71%.

Selvom SEC-sagen stadig kan gå i appel, tyder alt på, at integrationen af $XRP i forskellige finanssystemer snart vil stå i vejen. Eksperter forklarer, at $XRP’s status som uregistreret værdipapir er endeligt afklaret. Med genopretningen af kryptomarkedet vil $XRP sandsynligvis hurtigt bevæge sig mod nye højder og opnå betydelige kursgevinster.

### Pepe Unchained Presale

Ligesom $XRP er Pepe Unchained en særlig Coin, der kan revolutionere meme-coin markedet. Med en egen Layer-2-løsning til Ethereum og en unik blockchain hører $PEPU til et lille udvalg af meme-coins. Investorer har mulighed for at være en del af en stor mulighed, da $PEPU potentielt kan blive en af de største meme-coins.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version