Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Potentielle Coins, die auf dem Kryptomarkt einen Blick wert sein könnten: Bitcoin BSC, Render Token, Wall Street Memes, Chainlink und Launchpad XYZ.

Welche Kryptowährung jetzt kaufen? Die fünf besten Coins am Wochenende

Bitcoin BSC – en ny presale med stærk momentum

Krypto-presales med stærk momentum kan være lovende, da de ofte indikerer bred accept og interesse. Ved at engagere sig tidligt kan investorerne drage fordel af potentialet for kursstigninger, inden mønten bliver bredt tilgængelig. Momentumhandlere kan i øjeblikket kigge nærmere på Bitcoin BSC. I løbet af mindre end en uge har BTCBSC’s presale allerede indsamlet over 750.000 $. Det er muligt, at denne milepæl på 1 million $ snart bliver nået. Det store interesse i presalen indikerer allerede bæredygtigt potentiale.

Bitcoin BSC præsenterer sig selv som “Bitcoin på Binance Smart Chain”. Med en startpris på 0,99 $ minder den om Bitcoin-prisen fra 2011. Som en nykommer på markedet for digitale valutaer tilbyder Bitcoin BSC et stake-system, der giver brugerne mulighed for at generere passiv indkomst ved at holde deres mønter. Når mange mønter staked bliver, reduceres det tilgængelige udbud. Mens Bitcoin har en markedsværdi på omkring 500 milliarder $, bliver Bitcoin BSC vurderet til 6 millioner $ ved lanceringen på PancakeSwap. Dette kan betyde større kurspotentiale for Bitcoin BSC sammenlignet med den etablerede Bitcoin.

[Til Bitcoin BSC Presale](ingen eksterne links)

Render Token – ny hype-chance efter massiv korrektion

Decentraliseret GPU-rendering som det på Render Network revolutionerer grafikbehandling. Ved at fordele renderopgaverne på mange GPU’er over hele verden kan projekter realiseres hurtigere og mere omkostningseffektivt. Dette demokratiserer adgangen til high-end rendering og fremmer innovation inden for områder som film, VR og videnskabelig visualisering. Med denne tilgang var Render Token en af de hype-coins i første halvdel af året. Men derefter fulgte den massive korrektion. I løbet af de sidste syv dage er RNDR dog steget med cirka 10 %. Tabene mindskes, og der synes at være mulighed for en bunddannelse.

Så længe supportniveauet forbliver intakt, forbliver situationen konstruktiv. Hvis RNDR kan overvinde det indtegnede modstandsniveau, kan der også være mulighed for en større opsving. Histogrammet for MACD (Moving Average Convergence Divergence) har været stigende i flere dage, og MACD-linjerne skærer også hinanden positivt.

[Til Render Token Presale](ingen eksterne links)

Wall Street Memes – sidste chance før ICO

Meme-coin’en Wall Street Memes gennemfører i øjeblikket en imponerende krypto-presale og har allerede indsamlet over 25 millioner dollars. Inspireret af fænomener som GameStop og WallStreetBets har WSM til formål at udnytte virale trends inden for kryptomarkedet. WSM-teamet har reserveret 30% af mønterne til community-belønninger, hvoraf størstedelen bliver fordelt til loyale støtter gennem staking. Dette er allerede begyndt og begrænser det handlede udbud, hvilket fremmer paraboliske udviklinger efter ICO’en. Med en stærk tilstedeværelse på sociale medier, hvor der allerede er over en million følgere og tendensen er stigende, kan investorerne i øjeblikket købe WSM til en fast pris, inden Wall Street Memes bliver noteret på større kryptobørser i slutningen af september. Det langsigtede mål? En markedsværdi på milliarder dollars. Offentlig handel begynder om ca. to en halv uge. Det siges, at flere Tier-1-kryptobørser er blevet overbevist om at notere WSM direkte fra starten. Dette kan øge efterspørgslen yderligere, og der synes at være kurspotentiale. Det kommende weekend kan derfor være værd at se nærmere på Wall Street Memes.

[Til Wall Street Memes Presale](ingen eksterne links)

Chainlink – attraktive range-handelsmuligheder med LINK

LINK-kursen falder med ca. 2% i de sidste 24 timer, men har alligevel steget med ca. 2% i de sidste par uger, mens der er tab på 20% for hele sidste måned. Ikke desto mindre befinder Chainlink sig stadig i en sidelæns handelsrange, der har varet i over et år. LINK bevæger sig i retning af den nedre ende af span og reverseringssignaler vil give muligheder for indgang i en range-handel. Langsigtede investorer kan simpelthen akkumulere LINK, da den fundamentale udvikling og visionære ambition virker meget overbevisende.

Med den nyligt implementerede CCIP (Chainlink Community Improvement Proposal) og samarbejdet med Swift sigter Chainlink mod et gigantisk målmarked. Chainlink-grundlægger Sergey Nazarov beskriver dette som meget bullish: “Med Swift, flere førende markedsmæglingsinfrastrukturer og de største store finansielle institutioner, der nu tydeligt ser værdien af ​​tokenisering, nærmer vi os et vendepunkt for blockchain-udbredelse på kapitalmarkederne.” CCIP og Chainlink er nøgleinfrastrukturer, der muliggør dette.

[Ingen ekstern links]

Launchpad XYZ – målet er Web3

Web3, den næste generation af internettet, lover et decentraliseret og brugercentreret digitalt landskab. Når det bliver fuldt tilgængeligt, kan brugerne få kontrol over deres data, mens der opstår innovative applikationer og tjenester. Dette potentiale kan revolutionere internettet og muliggøre ægte digital suverænitet. Launchpad XYZ tilbyder en alsidig udvælgelse af funktioner, der gør det unikt. Adgangen til platformen lettes af AI-chatbotten Apollo, der hjælper brugerne med at udvikle en handelsstrategi, der passer til deres individuelle risikoprofil. Launchpad XYZ giver et bredt udvalg af værktøjer, der hjælper handlende med intelligent og målrettet navigation på markedet. Som en integreret Web3-platform sigter Launchpad XYZ mod at gøre handel mere effektiv for detailhandlere. I øjeblikket tilbyder Launchpad XYZ stadig en ekstra bonus på 18% i presalen, der bliver udbetalt i ekstra tokens. Hvis man finder den iboende tilgang til bedre udbredelse af det lovende Web3 interessant, kan det være værd at kigge nærmere på Launchpad XYZ og LPX i september 2023.

[Til Launchpad XYZ Presale](ingen eksterne links)

Konklusion

Selvom det nuværende marked for digitale valutaer måske ikke er særlig spændende, er der stadig muligheder for investorer. Coins som Bitcoin BSC, Render Token, Wall Street Memes, Chainlink og Launchpad XYZ har alle potentiale til at få succes. Forståelse af deres funktioner og potentiale kan hjælpe investorer

Exit mobile version