Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Relaterede artikler: Bitcoin steg på grund af forventninger om Federal Reserves beslutning og forudsigelser om Bitcoin Halving

Bitcoin

Efter ETF-einførslen går Bitcoin-kursen atter i positiv retning

Efter en periode, hvor det har været vanskeligt for krypto-investorer på grund af en pludselig nedgang på $10.000 inden for to uger, ser det nu ud til, at tingene igen går i den rigtige retning for Bitcoin. Efter en korrektion fra $48.500 til $38.500 i kølvandet på introduktionen af ETF’en, er kursen nu stigende. I weekenden blev grænsen på $42.000 allerede genoprettet af bullish investorer, og ved ugens begyndelse steg kursen endnu en gang til over $43.000. Onsdag står den næste rentebeslutning fra den amerikanske centralbank, Federal Reserve, for døren, og dette kan potentielt give yderligere opbakning til bull-markedet, således at den næste store udfordring – $50.000 – snart kan være inden for rækkevidde.

Rentenedskæringer lurer i horisonten

Selvom det ikke forventes, at centralbanken allerede på onsdag vil offentliggøre en rentenedskæring, kan det meget vel ske senere på året. Selvom det ikke forventes at finde sted denne uge, kan selv et enkelt ord fra Fed-chefen Jerome Powell ved den efterfølgende pressekonference blive set som bullish af investorer, hvis det ikke er lige så pessimistisk som tidligere udtalelser. Powell er kendt for ikke at sprede optimisme på markederne, hvilket på en måde også er hans job for at undgå at give økonomien falske forhåbninger og ytterligere øge inflationen. Men markedsovervågere ved præcis, hvad de skal holde øje med for at udlede information, der kan give indblik i fremtiden. Og fremtiden ser trods alt mere positiv ud end de seneste år, da inflationen nærmer sig målet på 2 %.

Vil kursen nå $50.000 i februar?

På baggrund af tidligere cyklusser vurderer mange, at vi enten vil se sidelæns handel eller endnu en nedgang til omkring $32.000 inden Bitcoin-halveringen, der finder sted i april i år. Efter halveringen er der bred enighed om, at kurserne kan stige til hidtil usete højder. Men fortidens cyklusser er ikke en garanti for fremtiden, og da Bitcoin bliver stadig mere kendt og større med hver halvering, kan perioden inden halveringen heller ikke altid forventes at forløbe ens. Med overskridelsen af grænsen på $43.000 er i hvert fald taget et skridt i den rigtige retning, og med rentebeslutningen forude kan man håbe på at krysse grænsen på $45.000. Hvis det lykkes, vil euforien om den kommende halvering muligvis være nok til at tage kampen op mod de $50.000.

Salgspresset fra Grayscale aftager gradvist, og med ethvert stigende kurs kan det meget vel bringe mange nye interessenter til kryptokurserne i USA, hvilket potentielt kan føre til en kædereaktion. Alt i alt ser chancerne gode ud for, at kursen i det mindste kan overskride $50.000 før halveringen[1].

Hvis dette stadig ikke er tilstrækkeligt potentiale for gevinst, findes der mange alternativer på kryptomarkedet, som på grund af lavere markedsomsætning giver langt højere afkast ved højere risiko. Fortjenester på mere end 1.000 % er ikke ualmindelige her. På nuværende tidspunkt fremstår især Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) som en varm kandidat til en sådan kursstigning, da mønten overbeviser med en unik brugssag.

Bitcoin Minetrix-token tilbyder staking muligheder

Men selvom Bitcoin forventes at mere end fordoble sig i år, har alternativer som Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) ifølge analytikere potentiale til at stige med langt mere end 1.000 %. Eksperter er overbeviste om $BTCMTX på grund af det unikke stake-to-mine-koncept, som giver investorer mulighed for at mine deres egen Bitcoin uden behov for at købe hardware. Investorer, der besidder $BTCMTX-token og placerer dem i staking pool, får som afkast ekstra tokens i begyndelsen og senere mining-kreditter.

Allerede under forsalget får investorer form af staking deres token som ekstra $BTCMTX token som afkast, mens perioden efter forsalget giver mulighed for miningfase, hvor man kan deltage i cloud mining-processen uden at påtage sig de risici, der normalt er forbundet hermed.

Bitcoin Minetrix forener det bedste fra ​​to verdener ved at muliggøre, at investorer selv kan mine Bitcoin uden at skulle købe hardware eller tage chancer med sky-mining-udbydere. En idé der ikke kun får analytikere til at antage, at kursen på $BTCMTX-tokenet hurtigt kan eksplodere efter lanceringen, men også overbeviser investorer, der allerede har købt tokens til en værdi af næsten 10 millioner dollars. I det mindste kan prisudviklingen stige mange gange under forsalget, hvilket tidlige købere allerede kan drage nytte af.

[1] Henvisninger til specifikke investeringer eller handelskonklusioner er for informative og uddannelsesmæssige formål. Dette er ikke investeringsrådgivning. Hvis du er usikker på din investering, skal du kontakte en uafhængig finansiel rådgiver.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version