Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Sino Global Capital sagsøger FTX for $67,3 millioner i erstatning til Liquid Value-fonden

Sino Global Capital, der ledes af Matthew Graham, har indledt retssag mod den nu nedlagte kryptovalutabørs FTX og indgivet et krav på 67,3 millioner dollars på vegne af sin Liquid Value-fond.

Fonden, der blev lanceret i samarbejde med den tidligere FTX-direktør Sam Bankman-Fried i 2021, havde til hensigt at rejse 200 millioner dollars og havde primært fokus på personer med stor økonomisk formue.

Dette markerede en betydelig ændring for Sino, da det var første gang, virksomheden søgte ekstern kapital gennem en formel fond.

I markedsføringsmaterialet for fonden blev FTX beskrevet som “co-GP and anchor LP” og havde potentiale til at låse “betydelig strategisk værdi” op gennem eksponering for Bankman-Frieds univers af tokens.

I januar 2022 havde fonden rejst 90 millioner dollars, hvor FTX fungerede som en ankerinvestor.

Ifølge SEC-indberetninger fra sidste år blev Bankman-Fried anført som indirekte investor i fonden sammen med Alameda Research, datterselskabet Alameda Ventures og Graham.

I midten af november, efter FTX’s sammenbrud, erklærede Sino, at dens direkte eksponering for børsen var begrænset til en tocifret millionbeløb holdt i forvaring.

Selvom fonden ikke længere er registreret hos SEC, er den fortsat aktiv under Cayman Islands Monetary Authority.

Derudover annoncerede Sino Global tidligere i år, at de har ansat den tidligere FTX COO Constance Wang, der tidligere blev betragtet som Bankman-Frieds “højre hånd” i forbindelse med fundraising, som leder af deres gaming-afdeling.

FTX foreslår relancering af børsen for offshore-kunder

Tidligere på måneden foreslog den nye ledelse i FTX at genstarte børsen kun for offshore-kunder.

I en nylig indberetning foreslog FTX’s ledelse at gruppere de forskellige kreditorer i forskellige klasser for at sikre, at de får de krav, de er berettiget til.

FTX.com-kunder vil blive kategoriseret som “Dotcom Customer Entitlements” eller “Klasse 4A” og vil være berettiget til udbytte enten fra salg eller rekapitalisering af en genstartet FTX-børs.

Bestræbelserne på en FTX-genstart har samlet en vis opbakning, da platformen har formået at inddrive over 7,3 milliarder dollars i kontanter og likvide kryptoaktiver.

Som tidligere rapporteret har bestræbelserne på at genoplive FTX endda vækket interesse hos Tribe Capital, en venturefirma der leder en indsamling på 250 millioner dollars til den nye platform.

Tidligere på året udtrykte også kryptoeksperten Loomdart sin støtte til en FTX-genstart som en måde at gøre kreditorerne hele og øge tilliden til branchen.

Loomdart, der også er medstifter af eGirl Capital, sagde, at en FTX-genstart kunne lykkes, hvis alle brugere og kreditorer får en del af platformen.

“Højre nu er der over en million mennesker, der er blevet hårdt ramt af dette fupnummer, men det er også mennesker, der brugte dette produkt,” sagde han og tilføjede, at det ville være meget magtfuldt at give FTX-brugere en del af børsen, da det ville motivere dem til at blive på platformen.

Exit mobile version