Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Skjulte afsløringer afslører bedrag i Bankman-Fried’s familie

Sam Bankman-Frieds familie involveret i svindel og kontroverser

De seneste retsafsløringer omkring Sam Bankman-Frieds familie har afsløret et net af bedrag.

En afsløring vedrørte Samuels Bankman, Bankman-Frieds far, som har brugt de $10 millioner, som hans søn havde givet ham, og som angiveligt blev stjålet fra FTX-kunder, til at betale for sit juridiske forsvar.

Derudover afslørede man, at han har spildt mindst en million af midlerne på uproduktive kryptohandler.

En anden ubehagelig afsløring involverede Gabe Bankman-Fried, Sams bror, som var dybt involveret i FTX’s operationer.

Gabe, en tidligere demokratisk politiker, drev en non-profit organisation, primært finansieret af FTX.

Han fremmede også konceptet med effektiv altruisme, en filosofi der tilsyneladende sigtede mod at hjælpe menneskeheden gennem økonomiske bidrag.

Det blev imidlertid afsløret, at han havde forfattet et memorandum, hvor han foreslog købet af Nauru, en lille ønation, for at oprette en bunker til overlevelse i tilfælde af en global katastrofe.

“Ifølge memorandumet var målet at bygge en bunker, der kunne bruges i tilfælde af, at ‘50%-99,99% af menneskerne dør,’ med det formål at sikre, at de fleste EAs, eller effektive altruister, kan overleve, samt at udvikle ‘forståelig regulering omkring menneskelig genetisk forbedring og opbygge et laboratorium der … sandsynligvis er der også andre nyttige ting at lave med en suveræn stat,'” ifølge en rapport fra Forbes.

Hvad angår Barbara Fried, Sam Bankman-Frieds mor og juraprofessor ved Stanford, er der ingen direkte beviser for hendes involvering med FTX.

“For nu kan det kun siges, at hun ikke gjorde et godt stykke arbejde med at trække på hendes akademiske forskning om selskabsetik for at guide sine sønner,” skrev Forbes’ Jeff John Roberts.

Mens kun Sam Bankman-Fried indtil videre har stået over for juridiske anklager, kaster den seneste retssag lys over den bredere moralske forfald inden for hans familie.

FTX sagsøger tidligere ledere for at inddrive 1 milliard dollar

Sidste uge indgav FTX en klage mod Sam Bankman-Fried og andre nøgleledere for at inddrive mere end 1 milliard dollars i påstået misbrugte midler.

Retssagen, indgivet af FTX under ledelse af et ledelsesteam ledet af omstruktureringsekspert John Ray, nævnte tidligere CEO for Alameda Research, Caroline Ellison, medstifter af FTX, Gary Wang, tidligere FTX engineering direktør Nishad Singh og Bankman-Fried som sagsøgte.

Klagen hævdede, at FTX-lederne krænkede deres fiduciary pligter ved at misbruge kundemidler “kontinuerligt for at finansiere luksuslejligheder, politiske og ‘velgørende’ bidrag, spekulative investeringer og andre personlige projekter”.

Retssagen hævdede også, at Ellison udbetalte sig selv 28,8 millioner dollars i bonusser og brugte 10 millioner dollars af midlerne til at købe en andel i et kunstig intelligens selskab.

Påstanden sagde, at mange af de påståede svigagtige overførsler fandt sted, mens børsen var insolvent.

Det er værd at bemærke, at FTX skyldte kunderne cirka 8,7 milliarder dollars, da det gik konkurs sidste år.

FTX-tilgodehavenderne afslørede dog for nylig, at børsen har gjort “betydelige fremskridt” med at sikre aktiver og indtil videre har inddrevet op til 7 milliarder dollars i likvide midler.

Alt i alt kaster denne retssag lys over Sam Bankman-Frieds familie og afslører både svig og kontroverser.

Exit mobile version