Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Spændingen stiger: HBO-dokumentar hævder at afsløre identiteten af ​​Satoshi Nakamoto

Mann mit Maske vor einer Statue von Satoshi Nakamoto in Budapest

## Mange spekulationer

Omkring opfinderen af Bitcoin cirkulerer der mange myter og rygter. Medier og personer i branchen har i årevis forsøgt at afsløre identiteten bag personen, der i 2008 nedskrev konceptet for Bitcoin. En mand bosiddende i Californien med samme navn har altid benægtet at være forfatteren til teksten.

Den australske datalog Craig Steven Wright hævdede i 2016 selv at stå bag pseudonymet, men formåede ikke at levere overbevisende beviser. Der har også været spekulationer om, at krypto-eksperten og informatikeren Nick Szabo står bag. Denne teori blev blandt andre støttet af Elon Musk, men Szabo har altid benægtet det.

Andre navne, der har cirkuleret de seneste år, inkluderer den afdøde softwareudvikler Hal Finney, systemingeniøren Dorian Nakamoto og Hashcash-opfinderen Adam Back.

### Konsekvenser for markedet?

Det vides ikke, hvilken indvirkning en potentiel afsløring af den sande identitet vil have på markedet. Bitcoin-kursen er for nylig faldet kraftigt, hvor årsagen blev angivet som stigende spændinger i Mellemøsten.

HBO-dokumentaren Money Electric, der hævder at have opdaget Sandheden om Satoshi Nakamoto, skaber spænding og forventning i kryptomiljøet. Verden venter ivrigt på den mulige afsløring og hvilken effekt det kan have på de globale marked.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version