Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

US-Wirtschaftsdaten: Wie beeinflussen sie den Bitcoin-Kurs?

Crypto Whales Are Accumulating This Underrated Gem – What Does it Do?

Da investorer i stigende grad betragter Bitcoin (BTC) som en sikker havn i perioder med økonomisk usikkerhed, bliver påvirkningen af US-økonomiske data på krypto-markederne mere tydelig. Denne uge vil tre vigtige makroøkonomiske US-dataudgivelser sandsynligvis påvirke volatiliteten for digitale aktiver.

### Erstanträge på arbejdsløshedsunderstøttelse påvirker krypto-markederne

I betragtning af klimarelaterede katastrofer var arbejdsløshedstallene i oktober eksplosive og nåede niveauer, der sidst blev set i august 2023. Disse data, der registrerer de ugentlige arbejdsløshedstal for ugen frem til den 19. oktober, forventes at blive offentliggjort på torsdag. De viser antallet af personer, der har ansøgt om arbejdsløshedsunderstøttelse i den seneste uge.

En højere end forventet arbejdsløshedstal indikerer en svækkende arbejdsmarked og kan have en negativ effekt på krypto. Derudover kan det også påvirke stemningen omkring FED’s rentefastsættelsesplan. Hvis antallet af arbejdsløshedsansøgninger er lavere end forventet, kan det tyde på en stærkere økonomi og styrke investorernes tillid, hvilket potentielt kan øge efterspørgslen efter riskante aktiver som Bitcoin.

### US-Produktions-PMI

Disse data, der offentliggøres på torsdag den 24. oktober, giver indblik i sundheden i produktionssektoren. En PMI-værdi under 50 indikerer en indsnævring i produktionssektoren og en negativ udsigt for producenterne.

### US-Tjeneste-PMI og krypto

Ligesom produktions-PMI vil også tjenesteindkøbschefindekset (PMI) give indblik i sundheden i servicesektoren. Investorer følger nøje med i disse økonomiske indikatorer for at få indikationer på fremtidige kursbevægelser.

Selvom denne uge i US-økonomiske datakalender er relativt rolig, råder eksperter investorer til at være opmærksomme på den kommende uge, der forventes at være mere volatil. Bitcoin handles i øjeblikket til 69.026 USD ifølge BeInCrypto-data, hvilket svarer til en beskeden stigning på 1,15 procent siden starten af mandagens handel.

Exit mobile version