Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

VanEck er klar til at lancere Ethereum Spot-ETF før konkurrenterne: Hvorfor SEC ikke bør vælge vindere

Matthew Sigel, Head of Digital Assets Research hos VanEck, tog den 22. maj ordet og sagde, at virksomheden bør være i stand til at lancere deres Spot-ETF på Ethereum før konkurrenterne. I en samtale arrangeret af The Block, nævnte Sigel, at VanEck var det første selskab, der indsendte deres S-1-registreringserklæring og “fuldt ud forventer” at modtage kommentarer og “gå først”.

## SEC bør ikke favorisere nogen
Sigel argumenterede for, at at være den første til at indsende tidligere “betydede noget, før den amerikanske regering begyndte at vælge vindere på en hidtil uset skala.” Han tilføjede:

> “Vi opfordrer SEC til at respektere køen.”

Sigel påpegede, at SEC’s beslutning om at godkende alle Spot-Bitcoin-ETF’er samtidig ikke forhindrede dem i at “vælge vindere”, da visse fonde trods samtidige godkendelser nu har en betydelig forvaltningskapacitet (AUM).

Sigel sagde, at VanEck ikke forventer at endte som sagsøger eller sagsøgt, hvis SEC afviser deres ansøgning, men forventer, at andre retlige procedurer vil løse sagen.

## Beslutning om VanEck den 23. maj
SEC skal træffe en beslutning om VanEcks ansøgning om en Spot-ETF den 23. maj. Dette er den første af flere lignende ansøgninger, hvor der venter en beslutning. Forventningerne til godkendelsesfristerne har for nylig ændret sig af grunde, der er relateret til VanEcks holdning.

David Han, analytiker hos Coinbase Institutional Research, hævdede den 15. maj, at SEC ikke nødvendigvis behøver at godkende alle produkter samtidig og citerede SEC-kommissær Mark Uyeda, der hævdede, at SEC havde skjult deres anti-først-til-lysten.

Nogle har foreslået, at en forlænget godkendelsesproces skyldes andre grunde end Sigels argument. Formanden for ETF Store, Nate Geraci, sagde, at SEC muligvis først godkender 19b-4-ansøgninger og derefter gradvist reagerer på S-1-registreringserklæringer.

James Seyffart, ETF-analytiker hos Bloomberg, mener, at virksomhederne muligvis først vil lancere ETH-ETF’er for nogle uger eller flere uger efter de første 19b-4-godkendelser.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Exit mobile version