Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Wall Street Memes ($WSM) Oplever Eksplosiv Vækst Efter Liste på Top-tier Børser

Wall Street Memes Price Pumps 106%, Soars Into Top 10 Meme Coins Whilst Pepe and Shiba Inu Slide

Wall Street Memes ($WSM) stiger markant efter børsnotering på OKX og Huobi

Bare 24 timer efter at have fået plads på de førende centraliserede børser OKX og Huobi, er Wall Street Memes ($WSM) allerede rykket op i rækken af de mest populære meme coins.

$WSM blev solgt for så lidt som $0.025 i en presale og handles nu til $0.040, hvilket svarer til en gevinst på 60%. På OKX er prisen steget med 106%. Inden for de seneste 24 timer er handelsvolumen steget til $45 millioner, og coinen har nu en markedsværdi på $78 millioner. Hvis man sorterer efter handelsvolumen over de seneste 24 timer baseret på den fuldt udvandede værdi, ville $WSM være den fjerdestørste meme coin på CoinGecko.

Wall Street Memes er allerede begyndt at etablere sig som en af de mest populære meme coins i Europa og er nummer 1 på OKX. Coinen er også dukket op som en af de mest omtalte coins på CoinMarketCaps fællesskabsside, og nu har $WSM-bulls en nærtliggende målsætning om at nå en markedsværdi på $100 millioner.

$WSM har potentialet til at demokratisere finansverdenen og er allerede blevet trending nummer 1 på Dextools. Wall Street Memes har til hensigt at revolutionere finansindustrien og udfordre Wall Streets etablerede spillere. Med opbakning fra en social community på over 1,1 millioner, som fik stor opmærksomhed omkring meme-aktier og subreddit-gruppen Wall Street Bets, bringer Wall Street Memes sin “King of Stonks” personlighed ind i kryptoverdenen.

Efter at have rejst over $25 millioner i presalefasen, er $WSM allerede blevet noteret på fem centraliserede børser, herunder OKX, Huobi, BitMart, LBank og BingX. Der vil komme flere børser til. På handelssiden Dextools er $WSM handlens mest populære par.

Wall Street Memes blev introduceret på CEX OKX’s top 10 listen i går kl. 10.00 UTC. Ifølge CoinMarketCap data er handelsvolumen her allerede overstået $12 millioner. Huobi, som noterede $WSM kort efter deres konkurrent fra Hong Kong, har oplevet en handelsvolumen på $27.8 millioner.

WSM overgår Shiba Inu og Pepe og forventes at stige som andre populære meme coins

Performance for $WSM er i stærk kontrast til de dårlige priser hos etablerede meme coins som Shiba Inu og Pepe. Shiba Inu har tilført nogle funktioner til deres økosystem for at forbedre nytteværdien. Dog har en problematisk implementering skabt tvivl om Shiba Inu-teamets evne til at eksekvere. Pepe tilbyder ingen egentlige nyttige funktioner og kan defineres som en ren meme coin uden anden nytteværdi end at være en satire over Pepe the Frog meme. I løbet af de seneste 24 timer er Shiba Inu-prisen faldet med 0,8%, og Pepe-prisen er uændret, selvom der har været nogle tegn på liv i løbet af den seneste uge. Det skal dog bemærkes, at Pepe siden lanceringen er steget med 2500%, og Shiba Inu er steget med 80.000 gange fra sit all-time low. Med den solide begyndelse ser det ud til, at $WSM vil følge i fodsporene på andre populære meme coins, men med en produktmæssig nytteværdi til at sikre en konsekvent vækst. Investorer, der søger alpha, bør holde øje med $WSM, da dette kun er begyndelsen på deres rejse.

$WSM var også på listen over top gainers på OKX, efter at prisen blev sat lavt for at tiltrække maksimal interesse fra købere. I sin korte handelshistorie nåede prisen et all-time high på $0.047, hvilket på OKX gav en gevinst på 106%.

Wall Street Memes afslører spændende produkter, som forventes at øge prisudviklingen

Prisen på $WSM vil formentlig accelerere i de kommende dage og uger, når nye produkter bliver annonceret. I de seneste uger lancerede teamet et staking service for tokenholdere, og interessen har været imponerende. På nuværende tidspunkt kan stakers opnå en årlig afkast procent på 40%. På skrivende tidspunkt er 499 millioner $WSM brugt i staking, hvilket svarer til en fjerdedel af den samlede tilgængelige mængde på 2 milliarder. Der er rygter om en “stor ny produktlancering” i de kommende uger, men der er endnu ikke kommet officielle meddelelser, der kan bekræfte dette eller angive, hvad det vil indebære. Hvad end denne produktannoncering måtte være, vil det uden tvivl skabe stor interesse. Med både energi og engagement fra fællesskabet har $WSM potentialet til at nå en markedsværdi på $1 milliard på mellemlang sigt. Efter tweetet fra $WSM-teamet om starten på handel hos OKX er det blevet vist næsten en kvart million gange og retweetet 566 gange.

$WSM prisprognose – næste stop for Wall Street Memes er $0.047 og derefter $0.10

Efter at have udskilt presale-købere, der tog hurtige gevinster, har prisen nu skabt en solid base for en bull run. Vi kan forvente at se en test af det høje punkt på $0.047 allerede i dag, efterfulgt af en periode med konsolidering, inden prisen begynder at stige yderligere. En pris på $0.10 vil betyde en gevinst på 155% i forhold til prisen i dag – sandsynligvis en bedre risiko-reward ratio end hvad der er tilgængeligt for andre meme coins på nuværende tidspunkt. Fællesskabsengagement og produktudvikling vil samarbejde om at skabe eksplosive forhold, der vil holde prisen stigende på $WSM. Derudover vil listen over børser, der noterer coinen, sandsynligvis vokse i de kommende dage og styrke den nuværende positive trend. Mens interessen for andre populære meme coins begynder at køle af, vil $WSM fortsætte med at tiltrække købers interesse, hvilket staking-udnyttelsen understøtter for hver prisstigning. Dagens pris på $WSM kunne derfor være det ideelle indgangspunkt for nye købere inden produktannonceringerne begynder at strømme ind.

Besøg Wall Street Memes’ hjemmeside

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovaluta er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Exit mobile version